tirsdag den 12. juli 2011

Netflix julkistaa vain suoratoisto Suunnitelmat ja korkeampia hintoja DVD-levyjen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Lcl_SBctic/Netflix-Announces-Streaming-Only-Plans-and-Higher-Prices-for-DVDs:

micsaund kirjoittaa "Vaikka Netflix on jatkanut pudottaa palkkioita ja silti säilyttää hyvät palvelut, tänään, he ottavat kolme askelta toiseen suuntaan kaksinkertaistamalla kustannukset suunnitelma sinulla todennäköisesti on jo:" Eli esimerkiksi nykyinen 9,99 dollaria kuukaudessa jäsenyys rajoittamattoman streaming ja rajoittamaton DVD jaetaan 2 erilliseen suunnitelmat ... Rajoittamaton suoratoisto (ei DVD) ja 7,99 dollaria kuukaudessa ... Unlimited DVD, 1 ulos-aika (ei suoratoisto), ja 7,99 dollaria kuukaudessa.. .. hinta saada molemmat näistä suunnitelmista on 15,98 dollaria kuukaudessa ($ 7,99 + $ 7,99). " Nyt, jos he voisivat saada kaiken saatavilla streaming, tämä olisi hienoa, mutta kuinka monta kertaa olet tarvitaan, jotta fyysinen levyn joka kumma elokuva, tai oli elokuvan teidän instant jonossa että maagisesti katoaa johtuu jostain taakse- -kohtauksia sopimuksen päättyminen tai mitä tahansa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft vedä pistokkeesta Windows XP kolmessa vuodessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7CHP7HK9ZM/Microsoft-Pulling-the-Plug-On-Windows-XP-In-Three-Years:

Nimetön lukija kirjoitti kanssa artikkelin myce. Microsoft on lopetamme koko tuki Windows XP keväällä 2014. Samaan aikaan ilmoituksen Microsoft julkaisi 1000 päivää lähtölaskenta gadget auttaa XP kuluttaa aikaa kunnes heidän IT-osastot päästä vaihteella. Ehkä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nintendo Video saapuu Japanin 3DS huomenna, amerikkalaisen vastineen ja Netflix "myöhemmin tänä kesänä"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/nintendo-video-arrives-on-japanese-3ds-tomorrow-american-equiva/:

Nintendo Video saapuu Japanin 3DS huomenna, amerikkalaisen vastineen ja Netflix tulossa "myöhemmin tänä kesänä"

Ei olisi Nintendo tuotetta jos JDM julkaisu ei saanut erityiskohtelua, ja että käytäntö jatkuu täällä 3DS . Nintendo Video palvelu osumia japanilaisen version parallaksi-selättäminen handheld huomenna, jolloin ladata 2D-ja 3D-sisältöä, joka on ollut "recommended" talon luona Mario rakennettu. Se on oikeastaan ​​toinen videopalvelu lyödä Japanin järjestelmissä, seuraavat SpotPass TV : n aiemmin käynnistämistä alkuperäistä sisältöä. Milloin me amerikkalaiset jotain täyttää? "Myöhemmin tänä kesänä" mukaan Nintendo julkilausuman, joka vahvistaa myös Netflix on saatavilla "pian" - tarpeeksi nopeasti tallentaa tilauksen ?

Nintendo Video saapuu Japanin 3DS huomenna, amerikkalaisen vastineen ja Netflix "myöhemmin tänä kesänä" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Andriasang | lähde Nintendo , Joystiq | Lähetä | Kommentit

Puettavat tietokoneet ja Portable Power

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Y_8yG6D2eE/Wearable-Computers-and-Portable-Power:

Nimetön lukija kirjoittaa "Viime viikonloppuna, Silicon Valley VC Marc Andreessen huusi" puettavat Computing "kuin Next Big Thing. Nyt MC10, kolme vuotta vanha yritys tekee joustava elektroniikan, vie vanha idea uusiin paikkoihin. Startup kehittää terveyttä anturit, jotka vastaavat ihmiskehon, kuvakennon että käyrä kuin verkkokalvo, ja venyvä aurinkokennot (ja muut piirit), joka voidaan kudotaan kangas teltta tai ilma-aluksen ulkokuori. Toisin kuin orgaaninen tai painettava elektroniikka, joka yleensä yhtä tehottomia, MC10 käyttää pii saaria yhdistää joustavat yhteyksillä. On vielä aikaista, mutta yhtiö on uusi kannatus VC, Reebok, ja Yhdysvaltain hallitusta kehittämään puettavat laitteet, mini-anturit, ja kannettavan virtalähteen. Kuvittele itse latauksen UAV pienillä kamerat aluksella, ja voit kertoa, mitä sotilaallinen haluaa pois tästä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Interview With toimittajat Libre Graphics Magazine

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t9kcWY7tOdA/Interview-With-the-Editors-of-Libre-Graphics-Magazine:

TheSilentNumber kirjoittaa "Olen viime aikoina ollut ilo haastattelemalla toimittajat Libre Graphics, aikakauslehti tehty kokonaan käyttäen vain vapaita ohjelmia (jopa käyttäen version ohjaus, jotta voit nähdä jokainen muutos koskaan tehty) jälkeen he antoivat puhua tämän vuoden Libre Graphics Meeting. Tämä projekti on elävä todiste painatus kykyjä Free Software, "Se on todella vakio pidättäytyä edes omassa yhteisössä. Ihmiset aina vielä puhua tulostus ongelma. Mitä tulostus ongelma?" Libre Graphics Magazine tekee todella merkittävää työtä esitellään ilmaiseksi teosten ilmaisia ​​työkaluja, luo julkaisu ennätys, ja tavoittaa suunnittelijoiden kanssa tässä hankkeessa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






AMD Tiedotteet Nopein Mobile GPU

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PSncYfA871M/AMD-Releases-Fastest-Mobile-GPU:

Stoobalou kirjoittaa "AMD on jakouurre toisella piste sen grafiikka kilpailija Nvidia mitä se väittää on maailman nopein yhden GPU mobiili grafiikka-prosessori, Radeon HD 6990M. Vaikka punainen joukkue tuskin pitää kruunun pitkään nopeasti muuttuvassa maailmaan erillinen näytönohjain, yhtiön uusin piiri on varmasti vaikuttava tarpeeksi. perusteella TeraScale 2 yhtenäinen prosessorin arkkitehtuuri ja Barts GPU ydin, Radeon HD 6990M - mobiili vastaa yhtiön high-end Radeon HD 6990 PCI Express-näytönohjain design - ominaisuudet 1120 stream processing yksikköä, 56 tekstuuriyksikköä, 128 Z / sapluuna ROP yksikköä ja 32 värin ROP yksikköä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Star Trek PADD App on LCARS-urheilu Trekkie viite Raamattu iPad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:

Star Trek PADD App

Kerääntyvät iPad Trekkies, olemme päässeet hoitoon sinulle - CBS Interactive on juuri valloilleen Star Trek PADD App. Sen ytimessä on syvä tietokanta tietoa ohjelmista ja elokuvista, kuten valettu ja hahmo tiedot, tietoja planeettoja, jotka kansoittavat maailmankaikkeuden, ja jakso-opas. Mikä parasta, koko kokemus on esitetty klassikko LCARS käyttöliittymä, joka lienee tuttu tahansa fani Next Generation (tai TNG kuten Cool Kids vaativat sitä). Sen lisäksi toimii viitekehyksenä kaiken Trek, App vetää syötteitä virallisessa Facebook ja Twitter sivuja. Saat kainaloon, kaikissa musta ja pastellisävyinen kunniaa, hintaan € 5 alkulähteellä linkkiä ja tutustu gallerian alla.


Star Trek PADD App on LCARS-urheilu Trekkie viite Raamattu iPad alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde App Storesta | Lähetä | Kommentit

Apple Chief Patent Lakimies Lehdet jälkeen Android Loss

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmnUghFkNEI/Apple-Chief-Patent-Lawyer-Leaves-After-Android-Loss:

Hugh Pickens kirjoittaa "PC Magazine raportoi, että Richard Lutton, Applen nykyinen päätoimittaja patentti asianajaja, on kuulemma jättää yhtiön epäonnistuttuaan estää Android valmistajia käyttämästä iPhone kaltaisia ​​piirteitä." On mahdollista, että Applen johto haluaa patentti osasto tulla tehokkaampi, etenkin mitä riita, "sanoo immateriaalioikeuksia analyytikko Florian Mueller." He ovat luultavasti pettynyt, että ensimmäinen ITC valituksen HTC ei sujunut kovin hyvin. " ... Lisäksi Apple on aggressiivisesti hakevat kieltotuomiota Samsungin lippulaiva Galaxy Uusimmat. " Samsung sattuu olemaan tyytymätön Apple käyttämällä entinen lakimies.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Xbox 360 ponnahtaa Win 8 koodi, konsolipeli yhteensopivuus tulossa PC?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:

Xbox 360 referenssi.BDP Win8 Code

Ei ole mikään salaisuus, että Microsoft suunnittelee integrointiin Xbox LIVE osaksi Windows 8 , mutta huhut ovat nyt pyörteisiin että Xbox 360-pelejä voi oikeastaan ​​voi pelata seuraavassa versiossa Redmond käyttöjärjestelmä. Viittaukset "XBOX_360_SYSTEM_CRASH" on löydetty ytimen koodi - pariton vähän tekstiä näy ohjelmisto, joka ei ole suunniteltu toimimaan 360: n PowerPC CPU. On tietenkin muita, arkisempi mahdollisuuksia - kuten kyvyn kauko-ohjata konsolin käynnistää päivittää ja Pelihaku, tai vastaanottaa ilmoitukset koneen työpöydälle. Mutta jos Microsoft tuo Xbox nimikkeitä PC, se olisi vain kiinteytyä Windowsiin alustan valinta pelaajille. Arvaa me vain odottaa henkeään pidätellen mitä Ballmer on kertoa meille tammikuussa.

Xbox 360 ponnahtaa Win 8 koodi, konsolipeli yhteensopivuus tulossa PC? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 13:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WinRumors | lähde Windows Italia | Lähetä | Kommentit

Läpinäkyvä grafeenin kaiuttimet painettu mustesuihkutulostimet, lo-fi-musikaali ikkunat ovat matkalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/transparent-graphene-speakers-printed-with-inkjets-lo-fi-musica/:

Läpinäkyvä Grafeeni Speaker

Lisää että maaginen materiaali tunnetaan grafeeni listaan ​​asioita, voit tehdä mustesuihkutulostimissa rinnalla OLED , aurinkopaneelit , ja valo-taivutus metamateriaalit . Tutkijat Seoul National University käyttää tulostimien ja tekniikkaa kutsutaan kaasufaasipinnoitusta jättää ohut kerros grafiitti-pohjainen kapellimestari on arkkia PVDF (poly vinyylideenifluoridi). Vuoteen sandwiching PVDF välillä grafeeni elektrodien ja soveltamalla nykyisiä päässä äänilähteestä tutkijat pystyivät luomaan tasainen ja läpinäkyvä kaiutin, joka voisi olla integroitu Windows tai näyttöjä. Älä odota tätä pienitehoisia äänilähteen tilalle Hi-Fi, vaikka - koska se perustuu vääristymä altis pietsosähköinen vaikutus, se luultavasti ei kuulosta paljon parempi kuin kuulokkeen on kännykkääsi.

Läpinäkyvä grafeenin kaiuttimet painettu mustesuihkutulostimet, lo-fi-musikaali ikkunat ovat matkalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Grafeeni-Info | lähde RSC | Lähetä | Kommentit

Kongressi äänestää Kumoaminen hehkulamppu Ban

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ESs5K7wBk4/Congress-Voting-To-Repeal-Incandescent-Bulb-Ban:

Bob Super Hamste kirjoittaa "CNN Money on käynnissä niin tarina Bill kongressi aikoo äänestää tänään kumota" hehkulamppu kielto ", että pantiin aikana Bushin hallinto. Bill tukee republikaanit kongressissa jotka ovat väittäen Tämä asettaa tarpeettomia rajoituksia markkinoille. Niille teistä ihmettelevät se esille standardin kysymyksiä energiatehokkuutta, elohopea (sekä sipulit ja että synnyttämä hiilivoimaa), ja kustannukset sipulit. Bill otettiin käyttöön Texas Kongressiedustaja Joe Barton. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.