tirsdag den 12. juli 2011

AT & T saa ensimmäisenä Telco käyttämään energiatehokkaita Bloom Box palvelimet, tahdonvoimaa 11 sivustoja Kaliforniassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/atandt-becomes-the-first-telco-to-use-energy-efficient-bloom-box/:


Muista Bloom Energia palvelimia , jotka edullisia, energiatehokas polttokennot syntynyt romutetaan NASA projekti? Yhtiö teki näyttävä debyytti viime vuonna, alkaen paikalla on 60 minuuttia ja pitkä lista varhaisen käyttöön yritysten raskassarjalaisia ​​kuten FedEx, Walmart, Google, Coca-Cola, niitit ja eBay. Sen jälkeen emme ole kuulleet paljon yritys, mutta nyt hän on palannut - AT & T sanoo, että se on ensimmäinen Telco käyttää näitä jääkaappi-kokoinen palvelimet valtaan toimintaansa. Nyt yhtiön suunnittelun avulla tekniikka ajaa 11 sivustoja Kaliforniassa, siirrä AT & T kertoo leikkaa hiilidioksidipäästöjään kahtia ja eliminoi käytännössä kokonaan SOx, NOx, ja muut savusumu muodostavat hiukkasia. Kaiken kaikkiaan sen palvelimet pitäisi tuottaa 62 miljoonaa kWh vuosittain - Kun kaikki nämä palvelimet ovat täysin käynnissä joskus ensi vuoden puoliväliin mennessä, että on. Sanomme hyvältä AT & T, vaikka me todella stoked kun nämä asiat alkavat valaistus enemmän keskimäärin Joe koteihin.

Jatka lukemista AT & T saa ensimmäisenä Telco käyttämään energiatehokkaita Bloom Box palvelimet, tahdonvoimaa 11 sivustoja Kaliforniassa


AT & T saa ensimmäisenä Telco käyttämään energiatehokkaita Bloom Box palvelimet, tahdonvoimaa 11 sivustoja Kaliforniassa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 12:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar