tirsdag den 12. juli 2011

TiVo App hyppää iPad iPhone, lisää tuen Series3 ja HD DVR

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/tivo-app-jumps-from-ipad-to-iphone-adds-support-for-series3-and/:


Lehti mainos paljasti se oli matkalla , ja tänään TiVo tuli kautta julkaisemalla version Remote varten iPhone ja iPod Touch. V1.5 tekee muutakin kuin vain saada nykyistä iPad sovitinvalmius pienemmissä näytöissä, se myös lisää yhteensopivuutta lisäämällä "rajoitettu yhteensopivuus" (Haku, Selaa ja aikataulu tallenteet sekä virtuaalinen kauko) isompien TiVo Series3 , TiVo HD ja TiVo HD XL DVR sekä TiVo Premieres toimittama kaapeli tarjoajat RCN ja Suddenlink. Vielä odottamassa on luvattu Android versio - ellet Britanniassa . Tutustu lehdistötiedotteen tauon jälkeen tai klikkaa iTunes-linkkiä alla ja antaa sille ladata itse, varsinkin kun jopa TiVo-vähemmän selata sen tavarat ansiosta uusi vieras tila.



[Kiitos @ BrennokBob & Larry]

Jatka lukemista TiVo App hyppää iPad iPhone, lisää tuen Series3 ja HD DVR


TiVo App hyppää iPad iPhone, lisää tuen Series3 ja HD DVR alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Zatz Not Funny | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar