tirsdag den 12. juli 2011

Georgia Tech insinöörit vetää energiaa pois ilmakehän hattu, mene sähkömagneettisesta raadonsyöjä metsästää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/georgia-tech-engineers-pull-energy-out-of-atmospheric-hat-go-on/:


Ihmiskunnan noin sukeltaa syvyyksiin langaton anturi-virran eetteri binge - braincell lamaantuu höyryjä ei sisälly. Keihäänkärkenä Georgia Institute of Technologyn professori Manos Tentzeris ja hänen suunnittelutiimi, tämä ambient energiaa puhdistusjärjestelmä tech valjaat sähkömagneettisia taajuuksia 100MHz - 15GHz alue - mitään FM autoradio tutka - ja muuntaa sen käyttökelpoista tasavirtalähteeseen. Niin, se on ilmainen energia - eräänlainen. Halpa, itse virran paperi tai joustava polymeeripohjaisten anturit luodaan käyttämällä vakio mustesuihkutulostimet ja Tentzeris "ainutlaatuisen in-house resepti" piirin rakentaminen hopeananopartikkeleita . Nykyinen testaus ei ole vielä tuottanut merkittäviä tarpeeksi teho vallan PS3 Slim, mutta se voisi pian kautta apua supercapacitors ja tulevaisuuden aurinkokenno integraatio. Kuvittele vaatteet upotettu terveys-seuranta biometristen antureiden, lentokenttien turvallisuutta hoitaa jotain muuta kuin syrjässä TSA aineet, tai jopa pilaantumisesta-aware juoda kartongit - maitoa, joka ilmoittaa, kun se on mennyt hapan. Näkymätön radio bändi-hintaan mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta varastoinnin vielä microwatt yhteen milliwatti alue, se on enemmän käsite kuin kiinteä vaporware todellisuutta.

Jatka lukemista Georgia Tech insinöörit vetää energiaa pois ilmakehän hattu, mene sähkömagneettisesta raadonsyöjä metsästää


Georgia Tech insinöörit vetää energiaa pois ilmakehän hattu, mene sähkömagneettisesta raadonsyöjä metsästää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 19:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar