tirsdag den 12. juli 2011

Maingear Clutch-15 saa päivittää NVIDIA Optimus grafiikka kytkentä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/maingear-clutch-15-gets-upgraded-with-nvidia-optimus-graphics-sw/:


Se on ollut jonkin aikaa sitten viime vahvistetut silmät Maingear hieno etsii Clutch-15 , ja kun se vielä keinumista, seksikäs ulkopuoli, viimeisin iteraatio on pieni yllätys sinulle konepellin alle. Kun viime lisätty NVIDIAn grafiikan switching Optimus tekniikka, tämä kannettava on tuo mehu - akku mehu, joka on. Sen lisäksi, että asiat näyttävät useimmiten samaa, sisältä ja ulkoa, olet silti saanut sinun valita Intel Core i3 tai i5 suorittimet, 750GB HDD tai 512GB SSD, jopa 8 Gt DDR3 muistia, ja sama (yhä pettymys) WXGA-näyttö. Tämä Go 'Round kuitenkin omistettu grafiikka on törmäsi ylös yhteyttä NVIDIAn GeForce GT 525M GPU (1GB). Jos automatisoitu grafiikka kytkentä on sinun juttusi, voit saada mukautetun kannettavaa tietokonetta alkulähteellä linkkiä alkaen 1030 dollari. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Maingear Clutch-15 saa päivittää NVIDIA Optimus grafiikka kytkentä


Maingear Clutch-15 saa päivittää NVIDIA Optimus grafiikka kytkentä alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 21:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Maingear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar