tirsdag den 12. juli 2011

Panasonic ensiesiintymisensä UT-PB1 e-lukija tablet, mausteet sitä Android maku (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/panasonic-debuts-ut-pb1-e-reader-tablet-spices-it-with-android/:

Panasonic UT-PB1

Kuunnelkaa, bibliophiles. Nykyinen e-lukijat eivät riitä pizazz Ya? Panasonicin Japanissa sidottu prototyyppi e-kirjan lukija tablet voi vain olla teidän fancy. Mukaan DigInfo, UT-PB1 oli viime aikoina osoittanut-off E-Book Expo Tokyo urheilu 7 tuuman 1024 x 600 näyttö, micro SD-korttipaikka, webcam, ja WiFi, kaikki käynnissä huipulla dual-core prosessori. Koska Android-pohjainen , ei vahvistettu tuki perus-sovellukset kuten sähköposti, mutta se on vaikea sanoa, kuinka rajoitettua räätälöityjä rakentaa tullaan. Lukija on 600 "previewable" nimikkeitä, joilla pääset alkuun, ja Rakuten 's e-kirjakaupassa palvelevat jopa sisältöä ja reaaliaikaista - kautta custom API - elokuussa, kun palvelu menee elää. Panny jäljellä kaino noin hinta-ja vapauta yksityiskohtia, mutta ennen kuin palaat että kovakantinen pöydällä, pään ohi tauko nähdäksesi sen toiminnassa.

Jatka lukemista Panasonic ensiesiintymisensä UT-PB1 e-lukija tablet, mausteet sitä Android maku (video)


Panasonic ensiesiintymisensä UT-PB1 e-lukija tablet, mausteet sitä Android maku (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 02:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar