tirsdag den 12. juli 2011

Läpinäkyvä grafeenin kaiuttimet painettu mustesuihkutulostimet, lo-fi-musikaali ikkunat ovat matkalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/transparent-graphene-speakers-printed-with-inkjets-lo-fi-musica/:

Läpinäkyvä Grafeeni Speaker

Lisää että maaginen materiaali tunnetaan grafeeni listaan ​​asioita, voit tehdä mustesuihkutulostimissa rinnalla OLED , aurinkopaneelit , ja valo-taivutus metamateriaalit . Tutkijat Seoul National University käyttää tulostimien ja tekniikkaa kutsutaan kaasufaasipinnoitusta jättää ohut kerros grafiitti-pohjainen kapellimestari on arkkia PVDF (poly vinyylideenifluoridi). Vuoteen sandwiching PVDF välillä grafeeni elektrodien ja soveltamalla nykyisiä päässä äänilähteestä tutkijat pystyivät luomaan tasainen ja läpinäkyvä kaiutin, joka voisi olla integroitu Windows tai näyttöjä. Älä odota tätä pienitehoisia äänilähteen tilalle Hi-Fi, vaikka - koska se perustuu vääristymä altis pietsosähköinen vaikutus, se luultavasti ei kuulosta paljon parempi kuin kuulokkeen on kännykkääsi.

Läpinäkyvä grafeenin kaiuttimet painettu mustesuihkutulostimet, lo-fi-musikaali ikkunat ovat matkalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Grafeeni-Info | lähde RSC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar