tirsdag den 12. juli 2011

Google kiusaa Photovine, liukuu takaisin kuvien jakamisen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/google-teases-photovine-slides-back-into-image-sharing/:



Muistatko, kun Google osti Slide jo vuonna 2010? Vuoden jälkeen rullaus pehmeästi alas kouru osaksi Mountain View , sosiaalinen peliyhtiö on vihdoin alkanut herättää kohua, käynnistää palkinnot (beta) viime viikolla, ja nyt kiusanteko Photovine, sosiaalisen verkostoitumisen sovellus, jonka avulla voit liittää ihmisten kanssa läpi valokuva- ajettu teemoja. Voisit osallistua viiniköynnöksen about your hullu viikonloppuna järven liittyä muita käyttäjiä lanka pentu laukausta, tai jakaa unboxing pics uuden gadget taas vertaamalla alueellisia eroja on käyttäjiä ympäri maailmaa. Nyt Photovine on vähän enemmän kuin amatöörin kolmen sivun verkkosivuilla lyhyt FAQ ja hieman piilossa viittaus Slide ja Google, mutta palvelun tavoitteena näyttää olevan pisteen, ja sillä on mahdollisuuksia houkutella monipuolinen joukko käyttäjille. Odotamme katsomassa viiniköynnöksen alkuunsa ja kasvaa sen jälkeen vielä-to-be-ilmoittanut julkistus, mutta pään yli lähde linkkiä tarkemmin katsoa välin.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Google kiusaa Photovine, liukuu takaisin kuvien jakamiseen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 11:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Se All Tech | lähde Photovine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar