onsdag den 1. december 2010

IBM Discovery toukokuuta Johtaa Exascale Supertietokoneet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LoS9jhW_Xzw/story01.htm:
alphadogg kirjoittaa "IBM tutkijat ovat tehneet läpimurron avulla pulsseja valo nopeuttavat tiedon siirtymistä pelimerkkejä, mitä he sanovat voisi parantaa suorituskykyä supertietokoneiden yli tuhat kertaa. Uusi tekniikka nimeltä CMOS Integrated Silicon nanofotoniikan, yhdistää sähkö-ja optiset moduulit yhdestä piitä, jolloin sähköisiä signaaleja luodaan transistori tasolla muuntaa pulssit valon avulla pelimerkkejä kommunikoida nopeuksia, sanoi Will Green, pii fotoniikan tutkija IBM. tekniikka voisi johtaa valtavaan edistysaskeleet teho supertietokoneiden mukaan IBM. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Käyttämällä kanelia tuotanto nanohiukkasten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtBXHsBf9tc/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tutkijat University of Missouri käytetään kanelia korvata lähes kaikki myrkylliset kemikaalit, joka tarvitaan kultananopartikkeleilla käytetään elektroniikan ja terveydenhuollon tuotteet. Nanoparticle tuotanto edellyttää käytön erittäin vaarallisia ja myrkyllisiä kemikaaleja. Vaikka nanoteknologiateollisuudella odotetaan tuottavat suuria määriä hyödyllisiä nanohiukkasia lähitulevaisuudessa, koko tuotantoprosessi voisi olla haittaa ympäristölle. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Insinööri Barbie nyt saatavilla, ja hänen puhelin on päivitetty sen jälkeen kun viimeksi näin hänet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/computer-engineer-barbie-now-available-and-her-phones-been-upg/:
Olimme varsin vaikuttunut insinööri Barbie : n Linux-kannettava tietokone ja kännykkä, kun viimeksi näimme hänet Toy Fair New York City. No, nukke on nyt saatavilla, ja hänen vaihde on saanut päivityksen vähittäiskaupan version. Pinkki kannettava nyt ylpeillä jonkinlaista custom Barbie käyttöjärjestelmä, ja kyllä, hän näyttää olevan urheilu iPhone näinä päivinä. Oletamme tämä on nivoa Mattelin Barbie "I Can Be" iPhone app, mutta myös muistan lapsuudesta, että Barbie on voimakas tech pelle joka on aina oltava uusin vaihde, joten emme voi sanoa, että " uudelleen yllättynyt. Insinööri Barbie on saatavilla nyt 12,99 dollaria. Laukaus ensimmäisen insinööri Barbie tapasimme on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä insinööri Barbie nyt saatavilla, ja hänen puhelin on päivitetty sen jälkeen kun viimeksi näin hänet

Insinööri Barbie nyt saatavilla, ja hänen puhelin on päivitetty vuodesta viimeksi näimme hänet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mattel | Lähetä | Kommentit

Google Reader saa syntyperäinen Android app.

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/google-reader-gets-native-android-app/:
Olemme yllättyneitä kesti näin kauan, mutta mitä hyvää voisi sen tehdä elää menneisyydessä? Google Reader on nyt ladattavissa kuin syntyperäinen app. Android -hoito Google Inc. itse. Useita tilejä ovat tuettuja, mieltymykset synkronoidaan, haku on käytössä, ja koska se on kotimainen, voit lähettää muissa sovelluksissa (esim. Twitter, Facebook, Gmail, Bluetooth). Pitäisi tehdä paremman pelikokemuksen kuin vain Web-client, mutta hei, voit olla tuomari.

Google Reader saa syntyperäinen Android app. perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 17:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Virallinen Google Reader Blog | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Hyökkäys Troijan Tulostimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yxQ-8xo7M1U/story01.htm:
snydeq kirjoittaa "tietoturva-ammattilaisia ovat salakuuntelu Troijan hevonen tukiasemia verhottu tulostimet ja muut toimistolaitteet soluttautua asiakkaille, jotka haluavat puolustusta testataan, InfoWorld raportteja. Hyökkääjät pukeutunut IT-toimittajan univormut pudota pois tulostimet yhtiön koeajaa. Kun Laite on kytketty verkkoon, levinneisyys testaajat ovat alusta takana kaikki kehä puolustukset, josta hyökätä. "Voit laittaa ruudun sisällä tulostimen lokeroon ja liimaa se kiinni, ja jotka huomaavat, jos yksi tai kaksi tai kolme voimaa kaapelit tulevat ulos? " yhdellä arvopaperilla tutkija sanoo menetelmän. muunnelma hyökkäyksen esittämä Errata Security on Defcon hakkerointi yleissopimuksen käyttää hyökkäys-työkalu kuormattuna iPhone lähetetään kohdeyhtiön päästä sisälle yrityksen verkkoon puolustus. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




FTC ehdottaa eivät seuraa luettelossa Web

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKcngCJyPZo/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Federal Trade Commission ehdottanut, että kuluttajien jättäytyä joiden online-toimintaa seurataan keskiviikkona osana viraston alustavan selvityksen kuluttajien yksityisyyttä. FTC: n puheenjohtaja Jon Leibowitz sanoi mieluummin varten päättäjien suosittu selaimet keksiä, jossa oma että auttaisi kuluttajia jättäytyä joiden selailu ja hakutapoihin seurataan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Wikileaks DDoS Hyökkääjä pidätettiin, laitteet Kiinnileikkautunut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7W3HK-rZUVA/story01.htm:
kaptink kirjoittaa "itse julistanut hakkeri että kävivät DDoS hyökkäys Wikileaks on pidätetty ja saanut kaikki hänen laitteet takavarikoitiin. Kiinnostavaa tässä on se, että paikallinen poliisi suoritti ratsian eikä liittovaltion viranomainen, kuten FBI. Jester (th3j35t3r) joka on tunnettu hyökätä sivustoja hän on eri mieltä on sanottu olevan yrittää nostaa 10.000 dollaria odotettavissa asianajajien palkkioita. Jos joku tulee nousemaan koko Wikileaks romahdus, sen tulee olla lakimiehiä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä kuka tahansa loitsuja heidän Nick kanssa numerot pyritään etsimään "leet" ansaitsee saada tietokone takavarikoitiin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Laptop datasiirtosopimuksista: vertaamalla LTE, WiMAX ja HSPA + nopeus, hinta ja arvo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/laptop-data-plans-comparing-speed-price-and-value/:
Nyt Verizon mennyt virkamies LTE hinnoittelu aluksi käynnistää vuonna noin 38 markkinat sunnuntaina, halusimme vilkaista miten se voidaan verrata muiden pelaajien kannettavan tiedot markkinat - Loppujen lopuksi, kuinka paljon olet maksaa kuukausittain voi olla yhtä iso ratkaiseva (jos ei isompi) valitessaan harjoittaja kuin nopeudet näet. Joten miten Sprint, T-Mobile, AT & T, kirkas, ja Rover pärjää? Let's murtaa se alas.

Jatka käsittelyssä Laptop datasiirtosopimuksista: vertaamalla LTE, WiMAX ja HSPA + nopeus, hinta ja arvo

Laptop datasiirtosopimuksista: vertaamalla LTE, WiMAX ja HSPA + nopeus, hinta ja arvo perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Panasonic virallisesti aloittaa yksinoikeudella Avatar Blu-ray 3D pack-in, levyt osuma $ 400 + eBayssa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/panasonic-officially-launches-exclusive-avatar-blu-ray-3d-pack-i/:
Panasonic on vihdoin tehnyt virallista useita pack-in käsittelee jo voimassa jälleenmyyjille sekä fyysisen ja online että lisää Blu-ray 3D pelaajia, lasit ja varsinkin, yksinomainen jäljennös Avatar Blu-ray 3D (saatavana myös nykyisille omistajille kautta mail-in tarjous, omistajat Extended Collectors Edition voi esikatsella 3D pääsiäismuna sielläkin.) Huolimatta suurin bruttoutusmenettelyksi 3D elokuva kaiken, se ei vielä saatavilla vähittäiskaupassa, ja on epätodennäköistä näy siellä lähiaikoina, lähetys hinta Näiden pakkaus-kappaleisiin skyrocketing eBay omistajina kuin Panasonicin 3D pystyvät televisiot yrittävät saada käsiinsä lopullisen demon materiaali. Monet nykyiset huutokaupat ovat yli $ 200 markkaa, kun taas korkein myydään hintaan näimme oli 399 dollaria noin viikko sitten, mutta harkitsee kopion Bee Movie lähti 400 dollaria takaisin seuraavana päivänä, emme voi sanoa olemme liian yllättynyt. Tutustu lisätietoja Panasonic voimassa olevia tarjouksia sen hyvin mitoitettu HDTV (ja demo kiertue on juuri aloitettu) ja lehdistötiedotteessa tauon jälkeen ja tuo laskin, jos tanssii Smurffit ei sinun kupin teetä muutenkin, olisimme löytyi täydellinen tapa rahoittaa uuden kotiteatteri päivityksen.

Jatkaa lukeneisuus Panasonic virallisesti aloittaa yksinoikeudella Avatar Blu-ray 3D pack-in, levyt osuma $ 400 + eBayssa

Panasonic virallisesti aloittaa yksinoikeudella Avatar Blu-ray 3D pack-in, levyt osuma $ 400 + eBay perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Explore3DTV , ConceivablyTech | lähde eBay | Lähetä | Kommentit

ThinkGeek TK-421 iPhonen näppäimistö tapauksessa tarkistettava

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/thinkgeek-tk-421-iphone-keyboard-case-review/:
Olemme innolla odottaneet iPhone tapauksissa, joissa on sisäänrakennettu näppäimistöt osuma lähtien IOS 4 lisätty Bluetooth-näppäimistö tuki , mutta he yksinkertaisesti eivät ole toteutuneet, kuten olimme toivoneet - itse asiassa ThinkGeek n TK-421 tapauksessa on ensimmäinen osuma markkinoille, lähes kahdeksan kuukautta IOS 4 oli ensimmäinen ilmoitettiin . Nyt se on vihdoin täällä, meidän täytyy kysyä - onko tämä asia viime kädessä iPhone lisävarusteen? Onko iPhone todella tarvitaan näppäimistö? Onko käännetään auki automaattisesti tee jotain mahtavaa? Lue selvittää.

Jatka käsittelyssä ThinkGeek TK-421 iPhonen näppäimistö tapauksessa tarkistettava

ThinkGeek TK-421 iPhonen näppäimistö tapauksessa tarkistettava perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 16:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit