onsdag den 1. december 2010

Google Editions käynnistäminen Yhdysvalloissa ennen vuoden loppua, kansainvälistyminen Q1 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/google-editions-launching-in-us-before-the-end-of-the-year-goin/:
Myönnä pois, Google Editions ei juuri sinun ensisijainen kohde keskuudessa asioita luvattiin 2010 käynnistää , mutta mukaan Mountain View: n Scott Dougall, e-kirjakauppa maailman suosituin haku yhtiö todellakin tehdä debyyttinsä ennen joulukuun kautta. Se lähtökohtana kuin web-keskeinen, buy-tahansa, lukea ja paikasta riippumaton foorumi, joka luo puitteet seuraavalle cocktailillesi suojattu laitteisto ja ohjelmisto malli tällä hetkellä puolusti jotka tykkää Amazon on enemmän läsnä ja käytettävissä yksi (nöyrä selain on kaikki sinun tarve, joka tulisi Tim Berners-Lee palkki ylpeänä ). Pienet sivustot kaikkia uskontoja, ovatko ne riippumattomia kirjakaupasta tai kirjan arvioijat, kannustetaan osallistumaan yhdistämällä niiden käyttäjille Google Editions riippumatta kirjoituksia he keskustella - ja ennalta tulonjakoa malli pitää ne kiinnostuneita. Vähittäiskaupan hinnoittelu ei eroa, emme kertoneet, mistä Amazonin ja Barnes & Noble hetkellä kantavat, joka herättää kysymyksen, mitä haittapuoli versioita ?

Google Editions käynnistäminen Yhdysvalloissa ennen vuoden loppua, kansainvälistyminen Q1 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 03:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar