onsdag den 1. december 2010

ChevronWP7 vapauttamalla työkalu veti toivoo Microsoft päättää pelata yhdessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/chevronwp7-unlocking-tool-pulled-in-hopes-microsoft-decides-to-p/:
Voisiko Microsoft itse omaksua Windows Phone 7 hakkerointi paljon kuin se tavallaan tehdään Kinect hakkerointi ? Ei kovin todennäköinen, mutta se tuntuu ihmiset takana ChevronWP7 lukituksen työkalu on ainakin tilan pois toivoa tästä mahdollisuudesta. He ilmeisesti ollut jonkin verran "hyvässä uskossa" keskustelut Microsoftin johtajan Developer kokemusta Windows Phone 7, Brandon Watson, ja ovat päättäneet melko jyrkkä toimenpide vetäminen ja lopettamalla kaikki kehityksen välineenä, jotta "nopeutetun "keskustelut Microsoft virallisesti kattava homebrew kehitystä. On selvää, että saattaa olla vain toiveajattelua, mutta yksi asia on selvä ainakin toistaiseksi: se vain sai vähän vaikeampi hakata Windows Phone 7 laitetta.

ChevronWP7 vapauttamalla työkalu veti toivoo Microsoft päättää pelata yhdessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde ChevronWP7 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar