onsdag den 1. december 2010

LG ja QD Vision yhdistää varten QLEDs: kvanttipiste näyttää voimamme tehokkaasti tulevaisuuden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/lg-and-qd-vision-unite-for-qleds-the-quantum-dot-displays-of-ou/:
Tuntuu LG on todella asia niille kvanttipiste LEDit . Kun koukkaaminen kanssa Nanosys aiemmin tänä vuonna, Korean jättiläinen on nyt ojensi toiselle lonkeronsa - LG Display , tarkemmin - ja kumppanuuden kilpailevan QLED suunnittelijana QD Vision . Mikä on luvannut yhteisyritys kuuluu oikeus noudattaa oman geneerisen toiveuni - parempi värintoisto kuin OLED , jopa kaksinkertainen energiatehokkuus on tietyllä värillä puhtaus ja halpa ja yksinkertainen valmistusprosessi. Itse asiassa, koska QLEDs eivät edellytä samoja lasialustalla kuin useimmat nykyiset näyttöjä, ne tarjoavat vertaansa vailla joustavuus (olé!) suhteen, miten ja missä niitä voidaan käyttää. Vain Downer, ja teillä oli tietää että olisi yksi, että QD Vision kuvailee tech vielä "kehitysvaiheessa", mutta hei, ainakin meillä on toinen cool lyhenne lisätä meidän kirjastoon.

Jatkaa lukeneisuus LG ja QD Vision yhdistää varten QLEDs: kvanttipiste näyttää voimamme tehokkaasti tulevaisuuden

LG ja QD Vision yhdistää varten QLEDs: kvanttipiste näyttää voimamme tehokkaasti tulevaisuudessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 05:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar