onsdag den 1. december 2010

Yamahan TSX-140 iPod audio järjestelmä herättää hellästi, ei rock sinut uneen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/yamahas-tsx-140-ipod-audio-system-wakes-you-gently-wont-rock/:
Yamaha on ollut go-yhtiö , kun se tulee iPod-telakat ovat lovi keskiarvon yläpuolella, ja asu on uusin ei ole eroa. Se on me-too maailma siellä, ja jotenkin TSX-140 pystyy asettaa erottuu tarjoamalla silmän miellyttävä aihe rinnalla IntelliAlarm ominaisuus. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä mahdollistaa käyttäjille heräsivät musiikkia heidän iPod, mutta sen sijaan räjäytys vakaasti 11 kun kello lyö niin-liian-aikaisin, se vähitellen ups määrä kunnes aivot varoittaa riittävän tuhota torkkukytkin. Kuten odotettua, ei iPod-telakka portti päällä sekä USB-portti, ja löydät pari 3,5 tuuman siirretty Bassorefleksikaiuttimet alla Maanläheinen ulkoa. Lisäksi valaistut painikkeet yläpaneelin kolme etupaneelin säätimet päästävä lähde, määrä, radion pikavalinnat, herätyskelloa ja taajuuskorjaintoiminnot, ja vaikka Yamaha väittää, että tämä kaveri tarjoaa "lempeä, stressitön olo, että Herääminen jopa ilo, "emme vierasta se silti olla rasittavaa kaikin jälkeen.

Jatka käsittelyssä Yamahan TSX-140 iPod audio järjestelmä herättää hellästi, ei rock sinut uneen

Yamahan TSX-140 iPod audio järjestelmä herättää hellästi, ei rock nukkumaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 09:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hot Hardware | lähde Yamaha | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar