onsdag den 1. december 2010

Samsung touts Super PLS näyttöä kehitys IPS älypuhelimista, suunnittelee tuotannon vuoden 2011 alussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/samsung-touts-super-pls-display-as-the-evolution-of-ips-on-smart/:
Samsung, on maailman johtava langattoman näyttää että se on, oli ymmärrettävästi hieman unnerved Applen IPS LCD-urheilu iPhone 4, mutta nyt se on takaisin eturivissä sen tuotemerkin upouusi Super PLS tech. PLS edustaa kone Line vaihto, jonka avulla Samsung tuottaa joitakin melko näyttäviä kuvakulmia - jopa paremmin kuin jo tähtien niistä löydät siitä IPS-paneelit - ja samalla parantaa näytön kirkkautta ilmoitettu 10 prosenttia. Kohdemarkkinat Super PLS näyttö on älypuhelimissa ja tablettien kanssa herkullisen WXGA päätöslauselman tarjous alkuun tarjoajille. Huomatkaa, Samsung väittää myös tuotantokustannukset ovat 15 prosenttia alhaisemmat kuin vastaavat IPS tech, mikä tarkoittaa, että ainoa pysyvä meidän ja seuraava uusi hotness aika - Sammy odottaa aloittaa massatuotannon ensi vuoden alussa. Niin, ja se toimii turvaamiseen joukko 30 patentteihin liittyvästä Super PLS, joten älä mene toive suoraan kilpailijat LG tai joku muu lähiaikoina.

Jatka käsittelyssä Samsung touts Super PLS näyttöä kehitys IPS älypuhelimista, suunnittelee tuotannon vuoden 2011 alussa

Samsung touts Super PLS näyttöä kehitys IPS älypuhelimista, suunnittelee tuotannon vuoden 2011 alussa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 08:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink OLED-Display.net | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar