onsdag den 1. december 2010

Insinööri Barbie nyt saatavilla, ja hänen puhelin on päivitetty sen jälkeen kun viimeksi näin hänet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/computer-engineer-barbie-now-available-and-her-phones-been-upg/:
Olimme varsin vaikuttunut insinööri Barbie : n Linux-kannettava tietokone ja kännykkä, kun viimeksi näimme hänet Toy Fair New York City. No, nukke on nyt saatavilla, ja hänen vaihde on saanut päivityksen vähittäiskaupan version. Pinkki kannettava nyt ylpeillä jonkinlaista custom Barbie käyttöjärjestelmä, ja kyllä, hän näyttää olevan urheilu iPhone näinä päivinä. Oletamme tämä on nivoa Mattelin Barbie "I Can Be" iPhone app, mutta myös muistan lapsuudesta, että Barbie on voimakas tech pelle joka on aina oltava uusin vaihde, joten emme voi sanoa, että " uudelleen yllättynyt. Insinööri Barbie on saatavilla nyt 12,99 dollaria. Laukaus ensimmäisen insinööri Barbie tapasimme on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä insinööri Barbie nyt saatavilla, ja hänen puhelin on päivitetty sen jälkeen kun viimeksi näin hänet

Insinööri Barbie nyt saatavilla, ja hänen puhelin on päivitetty vuodesta viimeksi näimme hänet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mattel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar