onsdag den 1. december 2010

Verizon LTE tiedot asumaan: 5. joulukuuta 38 markkinat, 60 lentoasemaa, ja 2 USB-modeemit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/verizons-lte-details-go-live-december-5th-38-markets-60-airp/:
Verizon on lehdistötilaisuus rivissä muutaman minuutin virallisesti pudottaa kaikki nämä tiedot, mutta he ovat heittäneet niiden virallisella LTE päällä elää jo, jossa voit nähdä melkein kaiken mitä haluat tietää: pääasiassa, että ensimmäisen 38 markkinoilla (ja 60 lentokentät) menee elää tätä sunnuntai 5 joulukuu kaksi USB-modeemit perässään - yksi LG ja toisesta vuodesta Pantech. Olemme jo kuulleet kaikki, että tavalla tai toisella, mutta se on mukava nähdä se esitettiin virallisesti Verizon sivuilla. Yksi keskeinen yksityiskohta emme vielä puuttuu, on tietenkin suunnitella hinnoittelu - joten malttamattomana, että täällä muutaman minuutin, mutta sillä välin voit pelata Big Red LTE kattavuutta paikannin.

Verizon LTE tiedot asumaan: 5. joulukuuta 38 markkinat, 60 lentoasemaa, ja 2 USB-modeemit perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 11:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar