onsdag den 1. december 2010

Adobe Flash Player 10.2 beta saapuu laajenee kiihdytystä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/adobe-flash-player-10-2-beta-arrives-expands-hardware-accelerat/:
Adoben arjen Flash Player on uusi beta-versio ulos tänään, että lupaukset saattaa siirtyä laitteistokiihdytys video toistetaan käyttämällä Web-ohjelmisto. Sinun epäilemättä tietoinen siitä, että nykyinen, ei-beta Flash jo tekee joitakin purkamista videon tehtäviä ja GPU, mutta uusi vaihe Video API sallii koko työtaakkaa siirtynyt, jolloin tuloksena on "hieman yli 0 prosenttia" CPU käyttöaste toistettaessa 1080p leikkeitä. Jos epäilette todenperäisyyttä Adoben rohkea uusia väitteitä, yhtiön perustanut joitakin demo vids voit testata tämän itsekin lataamisen jälkeen beta - osuma lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja. Windows, Mac ja Linux-koneet on tuettu oikeassa ulos portista, kun Microsoft saa lisää luun heittänyt tavalla Internet Explorer 9 kiihdytystä myös toteutetaan tämän uusimman iterointia Flash. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Adobe Flash Player 10.2 beta saapuu laajenee kiihdytystä

Adobe Flash Player 10.2 beta saapuu laajenee kiihdytystä perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 02:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde Adobe Labs | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar