onsdag den 1. december 2010

Delta laajenee WiFi Valitse alue suihkukoneet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/delta-expands-wifi-access-to-select-regional-jets/:
Hyviä uutisia, usein (ja ei niin usein) mainoksissa. Lisäksi on tarjota ilmainen mulkoilla tukema WiFi sen pitkän kantaman lentoja tänä jouluna, Delta on ilmoittanut suunnitelmistaan laajentaa Gogo internet monia alueellisen suihkukoneita, joka alkaa tammikuussa. Yhtiö sanoo, että se olisi tämä seuraava aalto päivityksiä tehdään vuoden 2011 loppuun mennessä. Tämä varmasti tulee kuin helpotus niille meistä, jotka ovat nauttia tuntia pitkä "alueellinen" lennot Uusi vuosi, joko Delta lentokoneiden tai kuin alueellisten kumppanien (mukaan lukien Shuttle America, Comair ja Atlantin Kaakkois). Laajennus koskee ainoastaan ilma-alusten osalta ensimmäisen luokan hytissä - tiedätte, tilava lokero sinua läpi ennen paimennetaan tulee takaisin meidän muiden schlubs.

Delta laajenee WiFi Valitse alue suihkukoneita perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 21:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gadling | lähde Atlanta Journal-perustuslain | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar