onsdag den 1. december 2010

Sanyo Poljin Juice akku valtuudet teidän wah-wah ilman säröä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/sanyo-pedal-juice-battery-pack-powers-your-wah-wah-without-disto/:
Sanyo Poljin Juice akku valtuudet teidän wah-wah ilman säröä
Hyvä roudari voidaan tunnistaa kaksi asiaa: vaatekaappi koostuu kokonaan tummat ja pullollaan taskut täynnä akkuja. Sanyo haluaisi nuo väsymätön työntekijöiden supistaa joidenkin ohuempi mustiin farkkuihin uusine Pedal Juice akku, joka on rocking hieman Eneloop tekniikasta ja voi vallan koko joukko ketjuttaa laitteet. Lataa se jopa 3,5 tuntia ja se tulee antaa 9V DC tuotannon ja mitä haluat, virtaa 10mA tehostepoljin ja mahtava 50 tuntia. Se on noin 10 kertaa kauemmin kuin pelkkä 9V paristo, ja toisin kuin yksi niistä, pedal Juice antaa jatkuvaa 9V asti, kunnes se on kuollut. Se jopa lupauksia vähemmän sähköisiä häiriöitä kuin käytät verkkolaitetta. Kaikki tämä on 149.99 dollaria, mikä saattaa kuulostaa paljon akku, ja se on, mutta todellinen muusikot tietävät, että menestys ei ole halpaa.

Galleria: Sanyo Pedal Power

Sanyo Poljin Juice akku valtuudet teidän wah-wah ilman säröä perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 22:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sanyo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar