onsdag den 1. december 2010

FCC käsitellään verkon puolueettomuus 21. joulukuuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/fcc-to-address-net-neutrality-on-december-21st/:
No, hyvin, katsokaa, mitä on lisätty alustava asialista kun FCC kokoontuu 21. joulukuuta: verkon riippumattomuus . Näin erä kuuluu:
Avaa Internet Järjestys: Tilaa hyväksymisestä perussäännöt tien säilyttää avoin Internet alustana innovaatio, investoinnit, kilpailu, ja sananvapauteen. Nämä säännöt olisi suojella kuluttajien ja innovaattorit "oikeus tietää perustiedot laajakaistapalvelu, oikeus lähettää ja vastaanottaa laillista Internet-liikennettä, ja oikeus tasapuoliset, vaikka laajakaista Internet-yhteyksien tarjoajat ja joustavuutta kohtuudella hallita verkkoja.
Oletettavasti asetusluonnoksesta on nyt liikkeellä keskuudessa osallistujia, joiden yksityiskohdat ovat äärimmäisen huolissaan sekä kuluttajien ja langallinen / langaton tarjoajiin. Mukaan AP, FCC puheenjohtaja Julius Genachowski hahmottelee hänen verkon puolueettomuus ehdotus puheessaan keskiviikkona suunnitelmia tuoda uusia sääntöjä koko äänestää ennen vuoden loppua ja ennen vastavalitun republikaanit ottavat paikkaa House.

FCC käsitellään verkon puolueettomuus 21. joulukuuta perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 03:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar