mandag den 14. marts 2011

Net näkee Maanjäristys johtuvasta Reitit ympärillä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8TPpTAV_Ds/Net-Sees-Earthquake-Damage-Routes-Around-It:

davidwr kirjoittaa "japanilaisten internet katkoksia enimmäkseen parane itsestään muutamassa tunnissa. Vaikka jotkin kaapelit jäävät pois, useimmat tietokoneet menetti yhteyden sen uudelleen. James Cowie blogi:" insinöörit, jotka rakensivat Japanin Internet luotu tiheä verkko kotimaisten ja kansainvälisten yhteyksien on keskuudessa rikkain ja monipuolisin maan päällä, kuten asiaan kuuluu kriittinen portti maailmanlaajuisen liitettävyyden ja pois Itä-Aasiassa. Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että heidän työnsä on mahdollisesti voinut Internetin tekevät sitä mitä parhaiten: reitti noin valtavia vahinkoja ja pitää paketit virtaa, vaikka kauhea kaaos ja epävarmuus. " Let's kuulla sen irtisanomis-ja hyvää suunnittelua. " Reader Spy Handler huomauttaa toisen artikkelin siitä, miten irtisanomisten ja hyvää suunnittelua estävät katastrofin Japanissa levoton ydinreaktoreissa, vaikka media-ruokkivat keinottelu ja paniikki toisin.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft tiettävästi tappaa Zune laitteisto, keskitytään ohjelmistojen sijaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/microsoft-reportedly-kills-off-zune-hardware-will-focus-on-soft/:


Yksityiskohdat ovat vielä kehittymässä tässä, mutta se näyttää Microsoft on vihdoin tapettu Zune - tai laitteiston puolta, anyway. Bloombergin mukaan "henkilö tuntee päätös" on vahvistanut, että Microsoft ei tuota uusia Zune mediasoittimia, ja että yhtiö aikoo sen sijaan keskittyä pelkästään Zune-ohjelmiston, joka on jo jalansijaa Xbox 360 ja Windows Puhelin laitteet (se ei ole selvää, jos nimi jäämään). Microsoft ilmeisesti edelleen myydä nykyistä Zunes niin kauan kuin se on varastossa niitä. Enemmän kuin saamme sen.

Microsoft tiettävästi tappaa Zune laitteisto, keskitytään ohjelmistojen sijaan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 16:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Business Insider | lähde @ Dinabass (Twitter) , Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Miten AT & T Täysin Flubbed 4G

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Dbzdg_t9yI/How-ATampT-Totally-Flubbed-4G:

adeelarshad82 kirjoittaa "Osoittautuu, että AT & T voi olla valehtelee 4G. yhtiön kaksi '4 G puhelimiin ja sen '4 G modeemi ei toimita 4G edes AT & T: n omia standardeja. Itse testitulokset osoittavat, että yritys tuottaa '4 G "laitteet, jotka oikeasti ovat hitaampia kuin operaattorin oman 3G-laitteita. Joten miten he selviävät tästä? No, aluksi Kansainvälisen teleliiton määritelty 4G kuin joukko supernopea tekniikoita kukaan vielä käytössä, mutta ITU taipui painostuksen alla eri matkapuhelin yritykset ja määrittelee nyt 4G kuin kaikkien matkapuhelinten Internet-verkon, joka on nopeampi kuin mitä pidettiin nopein tekniikka vuonna 2009. Välillä tarkistettu 4G standardeja ja vähän hienoa tulosta sen mainosten, AT & T pystyy laillisesti korvata itseään että nykyinen 4G väite on täysin arvoton. Vaikka muut lentoyhtiöt väittävät myös, että ne ovat 4G-verkkoihin, Verizon LTE on ainoa tekniikka, joka on lähellä todellista 4G. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony Ericsson Espanja vahvistaa Xperia Pelaa € 649 huhtikuun 1.

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericsson-spain-confirms-xperia-play-for-649-on-april-1st/:


Ilmeisesti pyrkineet vähentämään sekaannusta ja ratkaisemaan tilanteen lopullisesti, Sony Ericssonin Espanjan etuvartio on ryhtynyt johdot tänään selkeyttää hinnoittelua ja saatavuutta tilanne Xperia Play on: € 649 pois sopimuksesta ja auki (joka toimii ulos noin 907 dollaria) 1. huhtikuuta. Tämä enemmän tai vähemmän linjassa sen kanssa, mitä olemme kuulleet muissa Euroopan locales , vaikka Espanjassa Vodafone on 15 päivän yksinomainen valkoinen malli - muut harjoittajien on pääsy vain mustaa ensin, eikä yksikään harjoittajat ovat totuus on-sopimuksen hinnoittelun yksityiskohdat vielä. On selvää, 900 dollaria on erittäin kova myydä, mutta heikko dollari koskaan auttaa näissä tilanteissa - meidän täytyy odottaa sanan Yhdysvaltain vähittäiskaupan kuva ennen meillä koko tarina.

Sony Ericsson Espanja vahvistaa Xperia Pelaa € 649 1. huhtikuuta perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 17:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Engadget espanja | Lähetä | Kommentit

Jos meillä on oikeus unohtaa Online?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpcWUQtRhHc/Should-We-Have-a-Right-To-Be-Forgotten-Online:

rsmiller510 kirjoittaa "On kasvava liikkuvuus Euroopassa koskevat oikeutta unohtaa verkossa. Se käsitys, että saattaa kuulostaa houkuttelevan sen kasvot, mutta voi olla hyytävä tahattomia seurauksia historiallinen ennätys."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC Thunderbolt kallistuu aloittaa 17. maaliskuuta taas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/htc-thunderbolt-tipped-to-launch-march-17th-again/:


No, se näyttää näennäisesti loputon tarina HTC Thunderbolt käynnistää voisi todella, vihdoin päättymässä. Jatkona melko vankka vihje aiemmin tänään , meillä on nyt joitakin todellisia konkreettisia todisteita siitä, että 4G varustettu älypuhelin tulee todellakin olemaan käynnisti torstai 17 maaliskuu kohteliaisuus hyödyllinen vihjeidenmyyjä. Tietenkin, että vielä ei ole täysin virallisesti, mutta HTC on luvannut, että ilmoitus on tulossa "pian", joten meidän pitäisi olla kuulo enemmän sekä se Verizon joka päivä (tai hetki) nyt se 17. todella aloituspäivä.

HTC Thunderbolt kallistuu aloittaa 17. maaliskuuta taas alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 16:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NASA Työntekijöiden Falls kuolemaansa Launch Pad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BDippChUKKI/NASA-Worker-Falls-To-His-Death-On-Launch-Pad:

RedEaredSlider kirjoittaa "Tragedia on iskenyt NASA kuin järjestö ilmoitti avaruussukkula työntekijä putosi hänen kuolemansa Endeavour laukaisualustan tänä aamuna. NASA sanoi United Space Alliance työntekijä putosi noin 07:40 Itä at NASA Kennedy Space Center Launch Pad 39A. laukaisualusta on parhaillaan avaruussukkula Endeavour, joka on teilataan aloittaa 19. huhtikuuta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: solr 1,4 Enterprise Search Server

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/osvn3soLbAM/Book-Review-Solr-14-Enterprise-Search-Server:

MassDosage kirjoittaa "solr 1,4 Enterprise Search Server kirjoittanut David Smiley ja Eric Pugh tarjoaa syvällistä kattavuus avoimen lähdekoodin solr Search Server. Jollakin tavalla tämä kirja lukee kuin puuttuva Käsikirja kehittynyt käyttö solr. Sen tarkoituksena on lukijoille jo tuttu solr ja niihin liittyvät haku käsitteisiin sekä niille, joilla on jonkin verran tietoa ohjelmoinnin (erityisesti Java). Kirja kattaa paljon kentällä, josta osa on melko haastava, ja antaa ne työskentelevät solr paljon käytännön teknisiä neuvoja käyttöön ja hienosäätää monilla tämän tehokkaan soveltamisen. " Pidä käsittelyssä loput MassDosage katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple patentti woos tarinoita erittäin ohut audio liittimet lusciously ohut laitteita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:

Apple patentti woos tarinoita erittäin ohut ääniliittimet ultra-slim-laitteet

Olemme vielä kaukana kohdasta, jossa meidän vempaimia voi saada mitään ohuempi ja samalla 8.7mm iPod Shuffle on juuri kukkulan kuningas tällä hetkellä, Apple on jo envisioning tulevaisuutta, jossa jossa nöyrä 3,5 mm ääniliitäntä on liian paksu. Äskettäin paljastui patenttihakemuksen nimeltä "Low Profile Plug Astia" kuvataan useita erilaisia ​​tapoja luoda ääniporttia jotka ovat ohuempia kuin nykyiset mallit, mutta vielä ei vie meidät takaisin synkkä miniUSB adapteri entisaikoina. Yksi mahdollisista ratkaisuista on "semi-joustava" asunto, joka laajenee mielellään saada kuulokkeet "kömpelö huomaavainen, kun taas toinen on upotettu alla pari ovet läppä on auki, jotta huoneeseen, kun pistoke on paikallaan. Kuten aina näitä sovelluksia ei ole mitään syytä uskoa, he ovat koskaan näy kuluttajalle laitteen, mutta se ei tarkoita, ettemme voisi unelma tulevaisuutta, jossa kullattu liitin tietokoneen silmut on paksumpi kuin kookkaita osa puhelimen.

Apple patentti woos tarinoita erittäin ohut audio liittimet lusciously ohut laitteita perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 13:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink 9to5 Mac | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Kinect itsetuntemusta Hack

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rv98wrf8_LI/Kinect-Self-Awareness-Hack:

Voi vain kuvitella miten raivostutti Kinect olisi ollut, jos se katsoi, että hänellä oli rikki TOS.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Elämä tietoverkkorikollisuutta tutkija

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl1465Iqs8w/The-Life-of-a-Cybercrime-Investigator:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Steve Santorelli saa tietojenkäsittely asiantuntijoiden ja lainsäätäjien tekemään yhteistyötä maailmanlaajuisessa taistelussa järjestäytynyttä Internet-rikollisuus. Tässä artikkelissa puhutaan rooli lainvalvonnan tunnistamisessa ja taistelee uhilta kuin ne muuttuvat ja kehittyvät. Lainaten:" yhteinen viisaus noin hakkerointi ja tietoverkkorikollisuutta, että Santorelli mielestä pahasti vanhentunut. Hän sanoo verkkorikollisille ole yksinäinen susi, ne on rahoitettu ja ohjannut kansainvälisiä rikollisia syndikaattien. ... Järjestäytynyt rikollisuus on myös valtavat resurssit saadaan perinteistä toimintaansa rahoittaa vuokraus laatu hakkerit ympäri maailmaa. On jopa näyttöä siitä, että jotkut syndikaatit investoivat tutkimukseen ja kehitykseen, jotka haluavat luoda omaa, seuraavan sukupolven hakkerointiohjelmat, Santorelli sanoo. '"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Car2go koeajo: RFID, GPS, ja mobiilisovellukset tekevät älykkäämpiä Smart

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/car2go-test-drive-rfid-gps-and-mobile-apps-make-for-a-smarter/:


Kuten olet lukenut tämän (olettaen että olet lukenut tämän joskus ennen maaliskuuta 20th) zillions musiikkia, elokuvaa, ja tech mavens ja kumparelasku ovat laskeutui Austin, Texas ja SXSW . Teimme ajaa kaupungin halki juuri ennen juhlia potkittiin pois, pysäyttäminen tarkistaa Car2Go carsharing palvelu aloitettiin viime kesänä, ja että maaliskuussa 19th, laajentaa peittoaluetta sisällyttää 52 neliökilometriä arvoinen Texasin sydämessä . Otimme yhden yhtiön räätälöityjä Smart Fortwos ajelulle ja myös testi ajoi uuden iPad app että auttaa löytämään autot helppoa kuin mikä. Pie, kuten on käynyt ilmi, on myös melko helppo löytää Austin.


Jatka käsittelyssä Car2go koeajon: RFID, GPS, ja mobiilisovellukset tekevät älykkäämpiä Smart


Car2go koeajo: RFID, GPS, ja mobiilisovellukset tekevät älykkäämpiä Smart perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 12:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit