mandag den 14. marts 2011

Applen Phil Schiller vahvistaa: valkoinen iPhone on saatavilla "tänä keväänä"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/apples-phil-schiller-confirms-white-iphone-to-be-available-th/:


Haloo, Nelly. Valmiina toinen kierros? Vaikeasti valkoinen iPhone - laikullinen vain käsissä Woz ja toisinaan niissä omaa Richard Lai - voi toimittaa loppujen lopuksi. Kuultuaan Applelta että se on viivästynyt kahdesti vuonna 2010, olemme kuulleet laajennettu radiohiljaisuus lähtien. Toki olemme nähneet vinkkejä täällä ja siellä kolmansien osapuolten , että tässä yksisarvinen oli vielä tehdä sen läpi tuotantolinjan, mutta ei mitään aivan kuten suoraan piipittää siitä Cupertino n Senior Vice President maailmanlaajuisen tuotemarkkinoinnin todella sytyttää jonkin verran kiinnostusta. Vastauksena kysymykseen siitä, miten saada valkoinen iPhone, Philip Schiller ampui takaisin: "valkoinen iPhone tulee saataville tänä keväänä (ja se on kaunis!)." Se on suunnilleen yhtä selkeä kuin se saa nyt, mutta meillä on silti saanut muutaman tiedustelut me mielellämme vastata. Onko hän puhuu iPhone 4, tai seuraava valmisteilla? Ja onko hänellä mitään aikomusta rakentaa meitä, vain meidän alas (meidän alas) kerran? Me on nähdä , eikö niin?



[Kiitos, Stefan ]

Applen Phil Schiller vahvistaa: valkoinen iPhone on saatavilla "tänä keväänä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 18:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Twitter (Philip Schiller) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar