mandag den 14. marts 2011

Android ja Marvell yhdistämään voimansa Nixeus Fusion XS media serpentiini

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:

Android ja Marvell liittyä median tapsin pelin Nixeus Fusion XS

Android -s on jo osuma digivastaanotinta maailman Googlen TV , mutta se ei ole totta Android. Tämä on pakkaus Android 2.2. Tai ainakin se tulee kun se julkaistaan ​​joskus kohti vuoden puolivälissä. Se Nixeus Fusion XS, Marvell 88DE3010 toimiva media serpentiini 2 Gt flash-muisti ja 512 Mt muistia, ja valitettavasti pieni prosessori tuuletin joka toivottavasti ei tehdä liian paljon melua. Se sama Armada prosessori, joka ajaa OnLive MicroConsole ja toivottavasti se tulee antaa riittävästi puhti ja FroYo palvella jopa HD-videon sisältöä, kuten BD-ISO tukea ja mitä muuta pikku, eebenpuu asia voi vetää alas yli USB-tai Ethernet-sylkäisi sen takaisin yli komposiitti ja optinen äänen ulostulo tai yksi merkkijono HDMI. Se katselee hieman vähemmän tehokas kuin vastaavalla Android-powered XTREAMER PVR , mutta sen odotetaan hinta 170 dollaria olisi hyvä vähän pienempi. Niin, ja emme voi odottaa, mitä hakkerit tehdä sitä.

Android ja Marvell yhdistämään voimansa Nixeus Fusion XS media serpentiini perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 13:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AnandTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar