mandag den 14. marts 2011

Inhabitat viikko Green: Brain-muotoinen polttimot, taloja, jotka lentävät, ja vety pultit taivaalta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/inhabitats-week-in-green-brain-shaped-bulbs-houses-that-fly/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Tällä viikolla Inhabitat esiteltiin useita kuumia uutta ympäristöystävällistä ajoneuvoa, kuten maailman nopein hybridi- ja hullu ruuvimeisseli Kolmi joka lähettää alla kaduilla päistikkaa. Vaihtoehtoisten polttoaineiden myös edennyt pitkin harppauksin kuin Yhdysvaltain energiaministeriön julkisti uudenlaisen kustannustehokkaan biopolttoaineiden ja tutkijaryhmä havaitsi tapa tehokkaasti tuottaa vetyä virtsaan .



From lentävät talot viivyttävät ilmapalloja pilvenpiirtäjiin, että sato energiaa pultit salama , tällä viikolla myös esiteltiin joitakin maailman uskomatonta rakennuksista. Olimme LUMOSIVAT futuristinen finalistin eVolo pilvenpiirtäjä kilpailu, joka sisälsi vedenalaisia ​​huiput muovista roskia ja massiivinen megaprojects jotka sisältävät kokonaisia ​​kaupunkeja.



Tällä viikolla olemme myös huomasi useita jännittäviä uusia esimerkkejä vihreän kuluttajan tech - siitä ovela aivojen muotoinen CFL lamppu Asuksen uusi rivi pahvi tietokoneiden ja puettavat yhdistelmä nauha voit pin hihassa. Juhlimme myös käynnistää Applen uusin tabletti, jonka pyöristämisen 14 parhaiten ympäristöystävällisten iPad tapauksissa hihat ja pussit . Lopuksi potkittiin pois kilpailu, jossa voit voittaa kauniin kierrätetty nahka iPad tapauksesta Dewdrop mallit , ja jaoimme 11 tyylikäs matka olennaiseen jet-antajien on mennä.

Inhabitat viikko Green: Brain-muotoinen polttimot, taloja, jotka lentävät, ja vety pultit taivas perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 23:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar