mandag den 14. marts 2011

Sony Ericsson Espanja vahvistaa Xperia Pelaa € 649 huhtikuun 1.

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericsson-spain-confirms-xperia-play-for-649-on-april-1st/:


Ilmeisesti pyrkineet vähentämään sekaannusta ja ratkaisemaan tilanteen lopullisesti, Sony Ericssonin Espanjan etuvartio on ryhtynyt johdot tänään selkeyttää hinnoittelua ja saatavuutta tilanne Xperia Play on: € 649 pois sopimuksesta ja auki (joka toimii ulos noin 907 dollaria) 1. huhtikuuta. Tämä enemmän tai vähemmän linjassa sen kanssa, mitä olemme kuulleet muissa Euroopan locales , vaikka Espanjassa Vodafone on 15 päivän yksinomainen valkoinen malli - muut harjoittajien on pääsy vain mustaa ensin, eikä yksikään harjoittajat ovat totuus on-sopimuksen hinnoittelun yksityiskohdat vielä. On selvää, 900 dollaria on erittäin kova myydä, mutta heikko dollari koskaan auttaa näissä tilanteissa - meidän täytyy odottaa sanan Yhdysvaltain vähittäiskaupan kuva ennen meillä koko tarina.

Sony Ericsson Espanja vahvistaa Xperia Pelaa € 649 1. huhtikuuta perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 17:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Engadget espanja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar