mandag den 14. marts 2011

Artega SE sähköinen urheiluauto linjat jopa haastaa Tesla Roadster

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/artega-se-electric-sports-car-lines-up-to-challenge-tesla-roadst/:


Tesla Roadster ei ehkä ole paljon kilpailijoita, että voit itse ostaa tällä hetkellä, mutta se näyttää voi luottaa hieman haaste Saksan automalli Artega. Se debytoi uuden Artega SE (lyhyt Sport Electric) Geneven autonäyttelyssä viime aikoina, ja se sanoo, että aikoo valmistaa 500 heistä vuodessa vuodesta 2012 alkaen hintaan € 150000 kpl, eli hieman yli 200.000 dollaria. Lisäksi hyviä näyttää, että ostaa sinulle pari taakse kiinnitetty sähkömoottorit, jotka yhdistävät ja 375 hevosvoimaa ja huippunopeus "yli" 155MPH sekä 37 kW: litiumpolymeeriakku, joka lupaa kertoa sinulle "mukavasti saavuttaa "124 kilometriä normaaleissa ajo-olosuhteissa. Erityisesti on huomattava, Artega sanoo, että akku voidaan latautunut vain 90 minuutissa kaupallinen latausasema, vaikka se voi tietysti ladata myös hitaammin kotona. Vielä ei ole sanaa saatavuudesta Euroopan ulkopuolella, mutta jos olet pudottamalla kaksisataa grand on auto emme vierasta tuonnin kustannukset eivät aiheuta liikaa ongelmia.

Artega SE sähköinen urheiluauto linjat jopa haastaa Tesla Roadster perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 07:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink egmCarTech | lähde Inside Line | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar