mandag den 14. marts 2011

Apple patentti woos tarinoita erittäin ohut audio liittimet lusciously ohut laitteita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:

Apple patentti woos tarinoita erittäin ohut ääniliittimet ultra-slim-laitteet

Olemme vielä kaukana kohdasta, jossa meidän vempaimia voi saada mitään ohuempi ja samalla 8.7mm iPod Shuffle on juuri kukkulan kuningas tällä hetkellä, Apple on jo envisioning tulevaisuutta, jossa jossa nöyrä 3,5 mm ääniliitäntä on liian paksu. Äskettäin paljastui patenttihakemuksen nimeltä "Low Profile Plug Astia" kuvataan useita erilaisia ​​tapoja luoda ääniporttia jotka ovat ohuempia kuin nykyiset mallit, mutta vielä ei vie meidät takaisin synkkä miniUSB adapteri entisaikoina. Yksi mahdollisista ratkaisuista on "semi-joustava" asunto, joka laajenee mielellään saada kuulokkeet "kömpelö huomaavainen, kun taas toinen on upotettu alla pari ovet läppä on auki, jotta huoneeseen, kun pistoke on paikallaan. Kuten aina näitä sovelluksia ei ole mitään syytä uskoa, he ovat koskaan näy kuluttajalle laitteen, mutta se ei tarkoita, ettemme voisi unelma tulevaisuutta, jossa kullattu liitin tietokoneen silmut on paksumpi kuin kookkaita osa puhelimen.

Apple patentti woos tarinoita erittäin ohut audio liittimet lusciously ohut laitteita perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 13:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink 9to5 Mac | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar