mandag den 14. marts 2011

MIT: n Junkyard Jumbotron kääntyy teidän kirjava kokoelma laitteita yhdeksi suuri näyttö (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/mits-junkyard-jumbotron-turns-your-motley-collection-of-devices/:


Sai kourallinen mobiililaitteisiin layin "kierroksella, kun mitä todella tarvitset on yksi iso näyttö? Lapsille MIT Center for Future Civic Media sinulle kuulu! Junkyard Jumbotron suunnittelema Rick Borovoy, Ph.D. ja Brian Knep on nerokas projekti, joka tekee venyttämällä kuvan koko pirun lähellä tahansa kokoelma näyttää web-selaimissa. Kun kokoat näkyy (kuten kuvassa), Junkyard Jumbotron sivusto pyytää sinua kohtaan ne kaikki samaan URL-osoitteeseen. Tämä aiheuttaa jokaisen laitteen ladata samalla QR-koodi, joka - kun otat digitaalinen kuva ja lähetä se hanke - avulla se kalibroida ja venyttää JPEG poikki kokoontuminen. Se ei todellakaan näyttäisi jotain scrounged ylös romukauppaan, eikö vain? No, joskus se on osa hupia. Hit lähde linkkiä kokeilla sitä itse. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä MIT: n Junkyard Jumbotron kääntyy teidän kirjava kokoelma laitteita yhdeksi suuri näyttö (video)


MIT: n Junkyard Jumbotron kääntyy teidän kirjava kokoelma laitteita yhdeksi suuri näyttö (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 11:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Romukauppaan Jumbotron | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar