tirsdag den 8. marts 2011

Varhainen keskellä viikkoa järkyttävä: tutkimus sanoo, että olemme liian riippuvaisia GPS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/early-mid-week-shocker-research-says-we-are-overly-reliant-on-g/:


No, tämä ei voi olla hyvä, mutta se ei todellakaan ole yllättävää, joko. Tutkijat ovat osoittaneet, että ihmiset elävät kehittyneissä maissa on tullut liian riippuvaiseksi satelliittinavigoinnin kuten GPS -laitteet, ja että tulokset voidaan ... vaarallista. Kuka tahansa think tank voisi ehkä selvittää tämä omin avuin, mutta tutkimukset osoittavat, että liiallinen laitteet voivat tuottaa huonoja tuloksia, kun mainitut laitteet väistämättä epäonnistuu ulos. Mietinnössä mennään paljon isän kuin varoitus yksittäisten kuljettajien kuitenkin, ja sanoo, että järjestelmät kuten kaupallinen lentoliikenne ja jotka suoraan junan ovet avoinna myös vedota yhdysvaltalaisen GPS-järjestelmän, jotka kaikki ovat alttiita laajamittaisesta epäonnistumisesta olisi järjestelmä kohtaavat häiriöitä tai käyttökatkoksia. Raportissa ei viittaa siihen, kehittäminen varajärjestelmät - kuten Euroopan perustuvat Galileo-järjestelmän, mutta lähinnä toteaa, että haavoittuvuudet ovat todennäköisesti edelleen. Lohduttava, vai?

Varhainen keskellä viikkoa järkyttävä: tutkimus sanoo, että olemme liian riippuvaisia GPS perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 16:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Physorg | Lähetä | Kommentit

Google Tiedotteet vakaa versio Chrome 10

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHSa_lTMAV4/Google-Releases-Stable-Version-of-Chrome-10:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Google on julkaissut version 10 Chrome-selain. Päivitys tuo satoja korjauksia sekä monia ominaisuuksia, jotka ovat olleet saatavilla Chrome beta ja dev-kanavien kiinnostuneille käyttäjille käyttämällä Chromen uusin rakentaa. Chrome 10 myös osoitteet 23 tietoturvaheikkouksiin WebKit-pohjainen selain (helposti yli Google ei koskaan vahvistettu ennen): 15 luokiteltu korkean kolme mitoitettu Medium, ja viisi mitoitettu niin alhaiseksi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google Voice Discovered salliminen Pure VoIP-puheluita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kn8FCnlQAC8/Google-Voice-Discovered-Allowing-Pure-VoIP-Calls:

Artikkelista "Google Voice käyttäjät oppivat myöhään maanantaina, että palvelu on nyt tapa tehdä puhtaasti Internet-pohjaisten puheluiden. Making SIP puhelun" sip: "-etuliitettä, Google Voice puhelinnumero and@sip.voice.google . com ohittaa perinteisen puhelimen verkkoon kokonaan säästää käyttäjien kännykkä minuuttia. Häiritsevä Puhelimet testattu ja todennut, että puhelu toimi "hyvin."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






39,5 dollaria miljoonaa Hi-Tech Kirjasto Avautuu Illinoisissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yA8OPqOmOng/395-Million-Hi-Tech-Library-Opens-In-Illinois:

Uusi 39.500.000 dollaria Fountaindale Public Library ominaisuudet: taulu-tv, videopelit, itse kassalle asemat, eri e-lukijat ja kahvila. Kirjaston virkamiehet sanovat uusi laitos on suunnitelma kirjastojen tulevaisuudesta ja keskittyy uuden teknologian avulla. Artikkelista: "Fountaindale Public Library, sen state-of-the-art, Wi-Fi varustettu tila, on jyrkästi erilainen kuin edellinen vanhentunut kirjaston, lähellä yhden tarinan aluejakoon rakennettu vuonna 1975, että odottaa raivaus pallo . Virkamiehet ovat toiveikkaita uuden laitoksen houkuttelee väestörakenteen kirjastot ole nähnyt useita vuosia - nuoria ammattilaisia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Android-laitteita pesien lisenssin rikkomisesta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IgQtZAAZYBs/Android-Devices-Are-Hives-of-License-Violations:

inkscapee kirjoittaa "Android kehittäjät kiinnittävät vain vähän huomiota vapaat ja avoimen lähdekoodin ohjelmistolisenssit ja on 71% rikkoo korko. Tulkaa ihmiset, FOSS lisenssejä on helppo noudattaa, varmasti helpompaa kuin vapaiden ohjelmistojen lisenssit sekä niinkään rankaiseva. Mutta näyttää siltä, jopa pieni hoops että FOSS vaatii liian paljon devs innokkaita käteisellä sisään "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Unmasking Nimetön lähettäjät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IrfbfcAXkMQ/Unmasking-Anonymous-Email-Senders:

alphadogg kirjoittaa "Vain koska sinä lähetät sähköpostia nimettömänä ei tarkoita ihmiset eivät voi selvittää, kuka olet enää. uusi tekniikka tutkijoiden kehittämä Concordian yliopiston Quebec voitaisiin käyttää paljastaa mahdollisille nimetön Sähköpostiviestit nuuskaamalla ulos kuviot niiden kirjoitustyyli käytöstä pieniä kirjaimia yhteisten kirjoitusvirheitä. Heidän tutkimuksensa, joka julkaistiin lehdessä Digital tutkimus, kuvailee tekniikoita, joita voitaisiin käyttää palvelemaan jopa todisteina oikeudenkäynnissä, jossa lainvalvontaa yksityiskohtaisempia tietoja kuin pelkkä IP-osoite voi tuottaa . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Plugable DC-125 telakka kääntyy teidän yksinäinen PC: useita työaseman voimatekijä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/plugable-dc-125-dock-turns-your-solitary-pc-into-a-multiple-work/:


Olemme nähneet muutaman telakka pyöreän näitä osia, jotka käyttävät kunnianarvoisa DisplayLink tekniikka on suuri vaikutus, mutta mitään aivan kuten ennenkin. Plugable DC-125 USB 2.0-telakointiasema asiakas muodostaa yhteyden tietokoneeseen avulla voit liittää näytön, kaiuttimet, näppäimistö ja hiiri kautta yksi USB-portti - pientä perunaa, eikö? No, jos sanoi PC on yhteensopiva monen käyttäjän käyttöjärjestelmä (esim. Windows Multipoint Server tai Userful Multiseat Linux) voi ketjuttaa telakat lisätä useita terminaaleja ja asennus. Liittimet! Nyt voit elää pimeässä taaksepäin päivää, kun piti mennä yliopistoon tietokoneluokka saada mitään työtä - mukavasti omassa kotona. Saatavana nyt 65 dollaria pop. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Plugable DC-125 telakka kääntyy teidän yksinäinen PC: useita työaseman voimatekijä (video)


Plugable DC-125 telakka kääntyy teidän yksinäinen PC: useita työaseman voimatekijä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 14:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Plugable | Lähetä | Kommentit

"Useimmat Earth-Like" Eksoplaneetta Gets Major alennus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhCDcAVRH-w/Most-Earth-Like-Exoplanet-Gets-Major-Demotion:

audiovideodisco kirjoittaa "Viime kuussa tiimi NASAn Kepler planeetta tiedonhakutehtävä ilmoittivat löytäneensä eniten Maan kaltainen planeetta ehdokas joskus huomasi: KIO 326,01, noin Maan kokoinen planeetta kiertävien on asuttava alueella sen tähden. Siellä oli paljon jännitystä, yksi astrofyysikko edes laskettu arvo uuden planeetan niin tarkasti $ 223,099.93. Mutta kun viaton tosiasia-checker kysymykseen lähetti yhden tutkijoiden takaisin katsomaan joitakin lukuja, hän huomasi, että tähti kirkkaus oli mainittu virheellisesti viittaus luetteloon, heitto planeetan ominaisuuksia kyseenalaiseksi. jälkeen jiggering laskelmat, Kepler joukkue nyt sanoo, että KIO 326.01 ei ole Maan kokoinen eikä elinkelpoisella vyöhykkeellä, ja se voi itse asiassa olla kiertävä eri tähden. Kepler tutkija sanoo, "Emme näe tieteellinen menetelmä leikkitovereita reaaliajassa. " Vaikka tämä uutinen on hieman masentava, Kepler on vasta menossa, ja se odotetaan löytävän paljon, paljon enemmän Maan kaltaisia planeettoja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Getting tietokoneet Tunnista ilmeet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Go827jWz3o/Getting-Computers-To-Recognize-Facial-Expressions:

Zothecula kirjoittaa "Binghamton University tietojenkäsittelytieteessä Lijun Yin mielestä tietokoneella on mukava ja intuitiivinen, kuin puhuisi ystävä. Kuten jokainen, joka on koskaan huusi:" Miksi mennä ja tehdä sen? " niiden PC-tai Mac tietää kuitenkin, tietokoneen käyttö on nykyään joskus enemmän kuin puhuisi liian-kirjaimellinen hallitus byrokraatti, joka ei vain saa sinua. Kiitos Yinin kanssa asioita, kuten tunteita kuitenkin se, että saattaa olla vauhtia tulossa menneisyyteen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Chrome saa suorituskyvyn lisäämiseksi, yksinkertaistettuja asetuksia käyttöliittymä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:


Se oli vain kuukausi sitten, että Google toi Chrome jopa versioon 9 eri suorituskyvyn lisäykset ja muita parannuksia, mutta se on nyt jo palannut version 10, joka on tuore beta tänään. Se tarjoaa vielä enemmän päivitysten nopeus - sisältävät 66% parannus JavaScript suorituskyvyn V8 benchmark sviitissä - sekä täysin uudistettu asetukset käyttöliittymä, joka korvaa tavallisesti ikkunan välilehti selaimessa. Nyt voit myös synkronoida tallennetut salasanat eri tietokoneiden ja Google on laajentanut sandboxing teknologian integroitu Flash Player Chrome, joka lupaa entistä paremmin suojautua haitalliset sivustot. Kuten tavallista, Google on myös selittänyt kaikki parannuksia joillakin kätevä videoita - tarkistaa ne pois tauon jälkeen.



Jatka käsittelyssä Chrome saa suorituskyvyn lisäämiseksi, yksinkertaistettu asetukset käyttöliittymä


Chrome saa suorituskyvyn lisäämiseksi yksinkertaistettuja asetuksia käyttöliittymän alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 12:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Chrome blogi | Lähetä | Kommentit

Munuaiset tulostin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nafKVZOgbv8/Kidney-Printer:

smitty777 kirjoittaa "Dr. Anthony Atala ja Wake Forest Institute of regeneratiivisen lääketieteen osoitti hänen tekniikkansa tulostaa uuden munuaisen. varhaisen vaiheen teknologiayrityksiin kuuluu skannaus potilaan nykyinen urut, ja itse tulostaa urut suoraan potilaalle. Hän kiistää ilmoitti väittää se on vain munuaisen muotoinen muotti ilmoituksen mukaan noin. Vaikka vielä alkuvaiheessa, se ei pidä luvata, että voimme käyttää tätä teknologiaa todellinen elinsiirtojen tulevaisuudessa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






<em>Dragon Age II</em> Julkaisupäivä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bQmEob0eenY/emDragon-Age-IIem-Released:

Tänään tulee kuluneeksi Yhdysvaltain käynnistää Dragon Age II, jatko BioWare suositun 2009 RPG Dragon Age: Origins. Edeltäjänsä tavoin ja BioWare roolipelejä, Dragon Age II on epälineaarinen ja sillä on laaja dialogi, vaikka tällä kertaa tarina keskittyy erityisesti luonne, Hawke, jonka rotu ja identiteettiä ei voi muuttaa. Demo peli on saatavilla, ja varhainen mielipiteitä totesi niin vaikuttava taiteen suuntaan ja vähemmän rankaisee vaikeuksissa asetukset. BioWare on julkaissut myös vapaaehtoinen ~ 1GB koostumus Pack PC-versiossa, että kuoppia yksityiskohtaisuus omistajille huippuluokan tietokoneita. He selittivät joitakin teknisiä muutoksia he tekivät muutaman blogin virkaa. Se on saatavilla Windows, OS X, PS3 ja Xbox 360: lle.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.