tirsdag den 8. marts 2011

Samsung HDD hallinnoi 1TB per lautanen, pinta-tiheys harrastajat iloita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/samsung-hdd-manages-1tb-per-platter-areal-density-enthusiasts-r/:

Solid-state-asemat on pelle varastointi valita, mitä heidän hiljainen luonto, salamannopean nopeus , ja upea ulkonäkö . Kuitenkin rajallinen kapasiteetti ja pilviin hinta SSD pitää moni meistä ostaa perinteisen levylle tallennusratkaisuja - mikä on vain hieno harkitsee Samsung pitää löytää keinoja mahtuu enemmän bittejä ja tavuja joka ajaa. Viime vuonna Sammyn EcoGreen F4EG puristetaan 2TB päälle 3-vati asema (tai 667GB per lautanen), ja nyt yhtiön pohjamaalataan julkaisee uuden sarjan Spinpoint ajaa entistä suurempia alueellisia tiheyden kerrallaan ja hinta pysyy TBD. Kun he saavat täällä uuden kiintolevyjä on odotettavissa 1TB kohti lautasella pyörivät 5400 RPM - merkitys 4 teratavua työpöydän asemat ja teratavun tallennustilaa standardin kokoinen kannettava kiintolevyä. 3,5-tuumainen versio pakkauksissa 32MB välimuisti ja SATA 6Gbps yhteensopivuus, kun taas 2,5-tuumainen lajike on 8MB välimuisti ja 3 Gb / s SATA-liitäntää. Tietäen kaikki, että vain yksi kysymys jää: voi pinta-tiheys harrastajat on uusi pikseli-tiheys harrastajat ?

Samsung HDD hallinnoi 1TB per lautanen, pinta-tiheys harrastajat iloita perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 02:32:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Heise Online | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar