tirsdag den 8. marts 2011

Ciscon Umi ja TelePresence videopuheluita varten: nyt työtä kotona ja kodin töissä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/ciscos-umi-and-telepresence-video-calling-systems-now-with-wor/:


Se oli vain ajan kysymys ennen kuin Ciscon Umi ja TelePresence palvelut saivat yhdessä joidenkin HD videopuhelut synergiaa, ja yhtiö on vihdoin käytössä "täysi yhteentoimivuus" välillä. Ei vain sitä, vaan verkostoitumisen jättiläinen on myös liikkuvan pois ilmaiseksi HD jossa asiakas pyysi Umi Connect PC-ja Mac (ajatella SkypeHD ) ja uusi Umi 720, joka toimii hitaammin laajakaistayhteyksiä. 720 maksaa 399 dollaria, kun sen markkina saapumisen tänä kesänä, mutta jo saatavilla Umi 1080 saa kaivattua-vielä-vielä-underwhelming sadan dollarin hinta putoaa 499 dollaria. Palvelumaksut ovat pudonneet 275 dollaria ja 99 dollaria vuodessa ja 24,95 dollaria ja 9,95 dollaria kuukaudessa niille, jotka ovat sitoutuneita ottoa. Ehkä nyt voit saada Bossman (tai bosslady, koska se oli) ja lopulta voit työskennellä kotoa - vaikka housut vapaa työllisyys pysyy epäilemättä pois, tai ehkä hieman alle, pöydän. PR: n tauon jälkeen.



[Kiitos, Adam]

Jatka käsittelyssä Ciscon Umi ja TelePresence videopuheluita varten: nyt työtä kotona ja kodin töissä


Ciscon Umi ja TelePresence videopuheluita varten: nyt työtä kotona ja kodin töissä perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 21:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Yahoo Financen | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar