tirsdag den 8. marts 2011

Plugable DC-125 telakka kääntyy teidän yksinäinen PC: useita työaseman voimatekijä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/plugable-dc-125-dock-turns-your-solitary-pc-into-a-multiple-work/:


Olemme nähneet muutaman telakka pyöreän näitä osia, jotka käyttävät kunnianarvoisa DisplayLink tekniikka on suuri vaikutus, mutta mitään aivan kuten ennenkin. Plugable DC-125 USB 2.0-telakointiasema asiakas muodostaa yhteyden tietokoneeseen avulla voit liittää näytön, kaiuttimet, näppäimistö ja hiiri kautta yksi USB-portti - pientä perunaa, eikö? No, jos sanoi PC on yhteensopiva monen käyttäjän käyttöjärjestelmä (esim. Windows Multipoint Server tai Userful Multiseat Linux) voi ketjuttaa telakat lisätä useita terminaaleja ja asennus. Liittimet! Nyt voit elää pimeässä taaksepäin päivää, kun piti mennä yliopistoon tietokoneluokka saada mitään työtä - mukavasti omassa kotona. Saatavana nyt 65 dollaria pop. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Plugable DC-125 telakka kääntyy teidän yksinäinen PC: useita työaseman voimatekijä (video)


Plugable DC-125 telakka kääntyy teidän yksinäinen PC: useita työaseman voimatekijä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 14:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Plugable | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar