tirsdag den 8. marts 2011

Varhainen keskellä viikkoa järkyttävä: tutkimus sanoo, että olemme liian riippuvaisia GPS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/early-mid-week-shocker-research-says-we-are-overly-reliant-on-g/:


No, tämä ei voi olla hyvä, mutta se ei todellakaan ole yllättävää, joko. Tutkijat ovat osoittaneet, että ihmiset elävät kehittyneissä maissa on tullut liian riippuvaiseksi satelliittinavigoinnin kuten GPS -laitteet, ja että tulokset voidaan ... vaarallista. Kuka tahansa think tank voisi ehkä selvittää tämä omin avuin, mutta tutkimukset osoittavat, että liiallinen laitteet voivat tuottaa huonoja tuloksia, kun mainitut laitteet väistämättä epäonnistuu ulos. Mietinnössä mennään paljon isän kuin varoitus yksittäisten kuljettajien kuitenkin, ja sanoo, että järjestelmät kuten kaupallinen lentoliikenne ja jotka suoraan junan ovet avoinna myös vedota yhdysvaltalaisen GPS-järjestelmän, jotka kaikki ovat alttiita laajamittaisesta epäonnistumisesta olisi järjestelmä kohtaavat häiriöitä tai käyttökatkoksia. Raportissa ei viittaa siihen, kehittäminen varajärjestelmät - kuten Euroopan perustuvat Galileo-järjestelmän, mutta lähinnä toteaa, että haavoittuvuudet ovat todennäköisesti edelleen. Lohduttava, vai?

Varhainen keskellä viikkoa järkyttävä: tutkimus sanoo, että olemme liian riippuvaisia GPS perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 16:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Physorg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar