tirsdag den 8. marts 2011

Chrome saa suorituskyvyn lisäämiseksi, yksinkertaistettuja asetuksia käyttöliittymä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:


Se oli vain kuukausi sitten, että Google toi Chrome jopa versioon 9 eri suorituskyvyn lisäykset ja muita parannuksia, mutta se on nyt jo palannut version 10, joka on tuore beta tänään. Se tarjoaa vielä enemmän päivitysten nopeus - sisältävät 66% parannus JavaScript suorituskyvyn V8 benchmark sviitissä - sekä täysin uudistettu asetukset käyttöliittymä, joka korvaa tavallisesti ikkunan välilehti selaimessa. Nyt voit myös synkronoida tallennetut salasanat eri tietokoneiden ja Google on laajentanut sandboxing teknologian integroitu Flash Player Chrome, joka lupaa entistä paremmin suojautua haitalliset sivustot. Kuten tavallista, Google on myös selittänyt kaikki parannuksia joillakin kätevä videoita - tarkistaa ne pois tauon jälkeen.



Jatka käsittelyssä Chrome saa suorituskyvyn lisäämiseksi, yksinkertaistettu asetukset käyttöliittymä


Chrome saa suorituskyvyn lisäämiseksi yksinkertaistettuja asetuksia käyttöliittymän alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 12:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Chrome blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar