tirsdag den 8. marts 2011

SNAK ole näppäimistöä on käytetty tilaustyönä pikanäppäimet kaikki vetouistelu, tönäisi, ja cyber-häirinnän tarpeisiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/snak-facebook-keyboard-features-custom-hotkeys-for-all-your-trol/:


Joskus sinun täytyy pitää säätämistä käsite kunnes olet voittaja. Luuletko tosiaan, että Robert Amato, toimitusjohtaja ja perustaja Sosiaali Näppäimistöt, lopettaa, kun hänen oma Classmates.com näppäimistö floppasi? Ei, hän lähti uudelleen nipistää suunnittelu OK Cupid ja jopa MySpace kanssa osuvasti nimeltään Sosiaali näppäimistö sovellettuna verkostoituminen ja kegs (skank) ennen kuoriutumista hänen uusin suunnitelma, sosiaali Network Access Keyboard - tai SNAK lähinnä multimedia-näppäimistö alkaen dynex mukautettuja kuljettajien ja tarrat, tämä paha poika ominaisuuksia yhdeksäntoista ole sopiva pikanäppäimet joka vie sinut postilaatikkoon, tapahtumia, kuvia ja paljon muuta vain napin painalluksella. Ja kun olet kirjautunut ulos? Pikanäppäimet vammautuvat, niin ettei kukaan voi tahallisesti (tai hauskasti) päivittää profiilisi selän taakse. Tämä laite on yhteensopiva XP, Vista ja Windows 7. Yours nyt 30 dollaria! Ja kyllä, olimme valehtelee OK Cupid, Classmates.com ja MySpace koskettimet - vaikka me tavallaan halua emme olleet. Hit lähde linkkiä saadaksesi liikkuvaa.

SNAK ole näppäimistöä on käytetty tilaustyönä pikanäppäimet kaikki vetouistelu, tönäisi, ja cyber-häirinnän tarpeisiin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 18:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sosiaali Näppäimistöt | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar