tirsdag den 8. marts 2011

Pääkirjoitus: Facebook, yksi identiteetti, ja oikeus olla tuntematon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/editorial-facebook-single-identities-and-the-right-to-be-anon/:


Täällä pieni mutta intensiivinen maailman kirjallisesti tech blogeja, uistelu ja roskaposti ovat päivittäin haittaa. Itse asiassa on hyvin kommentoi, kun blogin kuten Engadget tekemisissä heidän kanssaan (eli poistaa kommentit, kieltää roskapostittajia vastaan, ja vastaaminen irrationaalinen ihmiset) voi joskus tuntua kokopäivätyö. Tiedän tämän omakohtaisesti, koska olen, ehkä enemmän kuin useimmat muut toimittajat tässä viime vuosina tullut yksi minun ensisijainen päivittäiset tehtävät (yhdessä meidän kolmen hämmästyttävän harjoittelijoita). Saamalla meidän kommentoijien, olen tehnyt muutamia ystäviä. Enimmäkseen kuitenkin se epäkiitollinen tehtävä, päättymätön, ylämäkeen taistelua Engadget, joka vaihtelee 10 ja 20000 kommenttia päivässä. Heikko laatu monta huomautusta on johtuu suurelta osin anonymiteettiä internetissä, ja se, että kuka tahansa voi ilmoittautua niin monelle Disqus tilejä kuin he haluavat. Toki ihmiset voivat kirjautua käyttäen viserrys tai Facebook, ja samalla ihmisten määrä, jotka haluavat tehdä niin on noussut rajusti, lähes puoli meidän meidän kommentoijien silti käyttää Disqus vaihtoehto, joka on eniten anonyymi. Olin Uskallan arvata että 100 prosenttia meidän roskapostittajien ja peikot tehdä niin. Se on iso päänsärky, ja jota olemme käyttäneet valtavasti aikaa torjumiseksi ja keskustella, ja joskus vain luopuvat .

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: Facebook, yksi identiteetti, ja oikeus olla tuntematon


Pääkirjoitus: Facebook, yksi identiteetti, ja oikeus olla anonyymi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 20:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar