tirsdag den 19. juli 2011

Tae Bo Workout Lähetetyt torni Shaking

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/W7bGyXudM7M/Tae-Bo-Workout-Sent-Skyscraper-Shaking:

MiniMike kirjoittaa "mukaan CNN:" Seitsemäntoista ihmistä esittävien voimakas Tae Bo harjoitus aiheutti vapinaa, joka pakotti evakuointi eteläkorealaisen pilvenpiirtäjä aiemmin tässä kuussa, rakennuksen omistajat sanovat. Tutkijat rekonstruoida tapahtuman 12. kerroksessa kuntosali, raportin mukaan in Korea Times. " En tiedä mikä on pelottavampi, että he tekivät niin hatara pilvenpiirtäjä, tai silmissä 17 tutkijaa tekee Tae Bo workout. Toivottavasti he paremmin se kuin tiedemiehet olen nähnyt kuntosalilla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Voiko pitkän aikavälin tutkimus Survive tulevana aikakautena niukkuuden?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7sMIzyM14nQ/Can-Long-Term-Research-Survive-the-Coming-Age-of-Austerity:

Hugh Pickens kirjoittaa "Alexis Madrigal kirjoittaa, että kaikki ovat yhtä mieltä tarvitset tieteen ja teknologian tutkimukseen ja kehitykseen, mutta kun budjetit saada tiukka, tutkimus kvanttipisteiden tai laatua voimia, jotka aiheuttavat maanjäristyksiä on vaikea holding linja vastaan ​​terveydenhuollon tai veronkevennyksiä rikkain Amerikkalaiset. Eri maat ovatkin ryhtyneet erilaisia ​​lähestymistapoja. Japanissa keskittyy kaikkein eliitti tutkimustyöhön sekä antaa jopa $ 50 miljoonasta 30 eri ihmisille. Muut maat ovat vain luopuvat joillakin alueilla tutkimus keskittyä muihin, esimerkiksi Yhdysvaltain hiukkanen fyysikot jotka viettävät uransa yrittää ajaa takapenkillä kuin meidän eurooppalaisia ​​kollegoitaan ajaa Large Hadron Collider. Kolmas lähestymistapa voisi olla vähentää irtisanomisia tutkimukseen. "idea tarjota rahoitusta suurempi useilla keskeisillä aloilla, jotka voitaisiin välttää päällekkäistä työtä Luo oma tutkimus keskuksia, joissa useat tutkijat voivat työskennellä rinnakkain täydentäviä aiheita, kirjoittaa Joerg Heber. "Jos teemme vähemmän tutkimusta meidän täytyy tehdä se oikein. Ja käyttämällä tätä kriisiä miettiä meidän tutkimusinfrastruktuuria ei tarvitse olla huono asia. Se pitäisi nähdä mahdollisuutena uudistaa akateemisen tutkimuksen järjestelmää kattavampi ja perustavanlaatuisella tavalla kuin tiedeyhteisö ja poliitikot yleensä uskalla ajatella. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






iRiver Story HD tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/iriver-story-hd-review/:


Kun se paljastettiin jo tammikuussa , Story HD, iRiver ensimmäinen pääsyä Yhdysvaltoihin e-lukija markkinoilla, boasted kaikenlaisia ​​jännittäviä tekniikoita, kuten "HD" näyttö ja souped-up (e-lukijan kannalta) prosessori. Asiat ovat muuttuneet viimeisen puolen vuoden aikana, kiitos osittain uusia Nook ja Kobo laitteita. Toinen viikko, kuitenkin iRiver veti pre-release yllätys, joka osoittautui paljon Heads: kumppanuus Google Books . Ovatko nämä ominaisuudet riitä tekemään yrityksen kilpailukykyä jo tungosta hallitsemilla markkinoilla Kindle ? Selvitä vastaus kaikille, jotka ja enemmän tarkastelun alla.

Jatka lukemista iRiver Story HD tarkastelu


iRiver Story HD tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dumpster Drive: tiedostonjako-digitaaliseen roskakoriin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wx2ji0nRZ-E/Dumpster-Drive-File-Sharing-For-Your-Digital-Trash:

Nimetön lukija kirjoittaa "Dumpster Drive on tiedostonjako-sovellus, joka kierrättää digitaalisia tiedostoja. Käyttäminen dumpster Sukellus mallina Kiertojärjestelmissä toivottuja esineitä, Dumpster Drive antaa muille mahdollisuuden kaivaa tiedostot poistetaan tietokoneeseesi passiivinen tiedostonjako-verkko . Sen sijaan, että poistat tiedot tietokoneesta, ohjelmiston avulla käyttäjät voivat laajentaa elinkaaren ajan tarpeettomat tiedostot ja siirtää ne muille. " Ole varma, miten hyödyllistä tämä on, mutta minusta se on siisti idea.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






FBI Suorittaa Valtakunnallinen Raid on anonyymiä jäsentä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YPjpYpd8xLg/FBI-Executes-Nationwide-Raid-of-Anonymous-Members:

Nominei ja suraj.sun kirjoittaa kanssa uutisia valtakunnallinen raid on anonyymiä jäsentä. CBS kertoo, että ratsiat sattui Kaliforniassa, New Jersey, Floridassa ja New Yorkissa. Ainakin 12 pidätykset tehtiin 15 optiotodistuksilla teloitettiin. Varmasti tämä on yhtään mitään tekemistä niiden viime soluttautumista tiettyä yritystä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Venäjä Aloittaa Viivästynyt radioteleskoopin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1v5b9_yFj1Y/Russia-Launches-Delayed-Radiotelescope:

Nimetön lukija kirjoittaa "Eilen Radioastron Spektr-R satelliitin onnistuneesti laukaistiin Baikonurin avaruuskeskuksesta. Siitä tuli ensimmäinen laukaisu on tähtitieteen satelliitin 25 vuotta Venäjällä. Se tehtävänä on etsiä universumin mustat aukot, kvasaarit, pulsareja, ja muut salaperäinen esineitä. käyttäminen erittäin elliptinen kiertorata on noin 340000 km se tekee interferometri havaintoja (yhdessä maailman maahan radioteleskoopilla Network) kanssa poikkeuksellisen suurten Kulmaresoluutio. Hankkeen elinikä on 5 vuotta, mutta se luojat toivovat sitä työtä vähintään kaksi kertaa niin pitkä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Lautasliinat ja historia Ethernet, Compaq, Facebook

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cFmSlzi1qsM/Napkins-and-the-History-of-Ethernet-Compaq-Facebook:

alphadogg kirjoittaa "liinat eivät oikein pärjää hyvin vastaan ​​kiintolevyjen tai jopa levykkeillä säilyttää tiedot ajan. Mutta jotkin teknologian ja liiketoiminnan maailman kestävimmät ideat on sanottu ainakin saanut heidän alkaa luonnoksia ruokailusta tai cocktail lautasliinat (joka itse asiassa oli inspiraation 5 ¼ levykkeen koosta). Robert Metcalfen alussa Ethernet kaavioita hänen päivää Xeroxin PARC takaisin 1970-luvun alussa saattaa olla tunnetuin lautasliina luonnoksia teknologiateollisuudessa, mutta lautasliina tarinoita, joissa Compaq, Facebook, @ home ja enemmän "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Wall-E Robot tehty Lego Mindstorms

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WiJL267e7OQ/Wall-E-Robot-Made-With-LEGO-Mindstorms:

Nimetön lukija kirjoittaa "Montrealissa sijaitseva Maker Marc-André Bazergui on luonut tosielämän Wall-E robotin avulla asettaa moottoreita ja Lego Mindstorms NXT kit. 20cm pitkä Wall-E käyttää 5 RCX moottorit ja 3 Vivut liikkumaan ja muuttaa aivan kuten animaatiohahmo, ja se otti Bazergui yli 250 tuntia rakentaa. Vielä vaikuttava, että Wall-E voidaan kauko-ohjata liikkua, poimia esineitä ja katsoa ylös ja alas. Vaihtoehtoisesti hän voi ohjelmoida siirtyä omasta tahdostaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Fujitsu haluaa työntää pois sijaintiin perustuvia sovelluksia, vedä ne takaisin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/fujitsu-wants-to-push-out-location-based-apps-pull-them-back-ag/:


Ehkä, vain ehkä, tämä langattoman teknologian kehityksen Fujitsu tekee jossain mielessä. Kun kävelet kantaman sisällä NFC anturin tai GPS koordinoida, pilvi-pohjainen järjestelmä ottaa vapauden työntää paikkakohtaisia ​​apps puhelimeesi tai tablet. Anna museo, esimerkiksi, ja sinun automaattisesti sen opas App. Laite voisi jopa saada toimimaan kuin virus lähetin, levittää App muiden kävijöiden puhelimia. Lopuksi, kun lähdet, kaikki bloatware vain maagisesti katoaa. Vaihtoehtoisesti museon markkinointiosasto kätevästi unohtaa määrittää tätä viimeistä vaihetta, vahingossa oireista jopa sen uutiskirje ja nappaa lahjoituksen PayPal-tilillesi, kun se on mahdollista. Olisimme tietysti löytää tämän melko järkyttävä, ellei museo on dinosaurukset .

Fujitsu haluaa työntää pois sijaintiin perustuvia sovelluksia, vetää heidät takaisin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 10:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Fujitsu | Lähetä | Kommentit

BlackBerry playbook päivitys tuo zip louhinta, lisää säilytystilaa vaihtoehtoja liitetiedostoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/blackberry-playbook-update-brings-zip-extraction-more-storage-o/:


RIM varma työskentelee nopeasti saattamaan 500000 vahva BlackBerry hyökkäyskuvioita jopa toimiva par. tablet On ollut markkinoilla kolme lyhyttä kuukautta ja on jo asetettu vastaanottamaan neljännen ohjelmisto päivityksen . Tämä Go 'Round, RIM lisätty mahdollisuus tallentaa liitetiedostoja irrotettava SD-kortti tai puhelimen sisäinen muisti, pura zip-tiedostot sähköpostitse (vaikka joudut käyttämään Bridge ja portti BlackBerry älypuhelin), hyppysellinen-to- zoom-toiminto videoiden katselua ja - voittaja duh palkinnon - muotokuva katsella valokuvia varten. Myös ohjelmisto tukee nyt 15 uutta kieltä - suuri uutinen, jos puhut Galician. Jos aiot poimien tämä QNX välilehdessä saat v1.0.7 päivitys osana asennuksessa. Nykyiset omistajat voivat odottaa päivitystä ilmoituksen, tai vetämällä se käsin. Joten, mitä sinä odotat? Aloita lataaminen.

BlackBerry playbook päivitys tuo zip louhinta, lisää säilytystilaa vaihtoehtoja liitetiedostoja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MobileBurn | lähde BlackBerry Blogi | Lähetä | Kommentit

Nimetön Julkaistiin Sun, News of the World Sähköpostit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cTXFbrw-DPQ/Anonymous-To-Release-Sun-News-of-the-World-Emails:

siliconbits kirjoittaa "Saatuaan hakkeroitu Rupert Murdochin lippulaiva uutissivuston, thesun.co.uk ja suuntaamalla sen lukijoita huijaus etusivulla ja näpistykset sen sähköpostipalvelimia, Nimetön" epävirallinen äänitorvi, Sabu, on paljastanut, että konsernilla on "istuu [ Sunin & NOTW n] sähköpostit "kanssa lehdistötiedote Nimetön & mahdollisesti lisää tulossa muutamassa tunnissa. Vaikka tämä sivusto on jo otettu alas, email Bounty on todennäköisesti potentiaalisesti tuhoisampia kanssa Sabu vapautuu yksityiskohdat kaksi Sunin Top kolme työntekijää, Rebekka Wade ja Bill Akass, entinen toimittajat Sun ja News of the World vastaavasti sekä Lee Wells & Danny Rogers, Editorial Support Manager News International ja Sun Online Editorial Manager vastaavasti, kuin maistaja, mitä on tulossa Seuraava ".


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


iPhone 4 Toipuuko Fall From Skydiver taskuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Qnen5ORCO14/iPhone-4-Survives-Fall-From-Skydivers-Pocket:

tripleevenfall lähetetään yhteys tarina, joka on varmasti pohjustetaan seuraavaa iPhone 4 kaupallisia. Valitse artikkeli: "Jarrod McKinney n iPhone 4 - tunnetusti herkkä laite - säröillä, kun hänen 2-vuotias pudotti sen pois kylpyhuone hyllylle. Joten se on helppo ymmärtää, miksi McKinney, 37-vuotias Minnesotassa, olisi" vain aivan järkyttynyt "Kun sama puhelin selviytyi pudota taskustaan ​​- kun hän oli laskuvarjourheilu alkaen 13500 jalat."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.