tirsdag den 19. juli 2011

Kuusi Fisker karma ro tuotantolinja, tulossa pian kaupungin lähellä sinua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/six-fisker-karmas-roll-off-the-production-line-coming-soon-to-a/:


Se on ollut kuukauden jälkeen Ensimmäiset Fisker Karma tuli ulos tehtaalta, ja aika vuodesta, tyylikäs sedan tuotanto aikajana kokenut viive tai kaksi matkan varrella. Kuitenkin, tässä me olemme, ja seuraavien kuuden tuotanto Fiskers on vihdoin rakennettu. Valitettavasti ne, joilla on avoin lompakot joutuvat odottamaan saada yksi vaikeasti EVS sillä sekstetti ja karma on matkalla valtakunnallinen barnstorming Tour - niin että massat voi hyväillä auton kurvikas linjat ja ehkä yksi spin. Tiedot ovat niukkoja koskevat koeajot, mutta OC Metro raportoi, että 44 onnekkaita kaupunkien ja 3000 ihmiset pääsevät risteily suorituskyky EV kolmen seuraavan kuukauden aikana. Nyt se on noin hyvää karmaa.

Kuusi Fisker karma ro tuotantolinja, tulossa pian kaupungin lähellä sinua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 03:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde OC Metro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar