tirsdag den 19. juli 2011

ITC patentti tuomiosta Apple seisoo, Kodak nyökkää hyväksyvästi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/itc-patent-ruling-against-apple-will-stand-kodak-nods-approving/:


Heinäkuu on muotoutumassa olevan aika hyvä kuukausi Kodak. Vain muutaman viikon kuluttua myöntämisestä kamera-Maker toinen tuuli sen käynnissä patentti taisteluun Apple ja RIM , ITC on tehnyt jälleen uuden päätöksen sen puolesta, voidaan todeta, että toukokuussa päätöksen vastaan ​​Cupertino seisoo. Kyseessä on Applen valituksen jätti huhtikuussa 2010, lataus Kodak loukkaamiseen kaksi patenttia on kuvankäsittelyn ja virranhallinnan. Toukokuun 12. ITC Tuomari Robert Rogers ampui alas Applen hyökkäys halliten että patentit olivat ei rikota ja että yksi heistä oli virheellinen. Täysistunnossa oli määrä tarkastella Rogersin päätöksen myöhemmin tänä vuonna, mutta se ei tapahdu nyt, että ITC on päättänyt lopettaa tutkimuksessa (ks. PDF, alla). Kodak oli ymmärrettävästi tyytyväinen lopputulokseen, vaikka sen painopiste siirryn nyt 30. elokuuta, kun hallinto-oikeuden tuomari odotetaan painavat yhtiön patenttia hyökkäyksen sekä RIM ja Apple.

ITC patentti tuomiosta Apple seisoo, Kodak nyökkää hyväksyvästi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 05:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar