tirsdag den 19. juli 2011

Rajoilla voi olla kuollut, mutta sähköinen Reader Kobo on edelleen voimissaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3B64zh-p1LU/:

Olen tarpeeksi vanha muistaakseni kun menee myymäläketju kuten erilaisia ​​reunuksia ja poiminta kirjoja fyysisesti oli jotain One did säästää aikaa. Plus, koska mitään Lukutoukka kertoo, rihlat kautta kirjakaupan hyllyt Aarrekätkö ja kysymällä asiantunteva työntekijöille heidän käsittelyssään suosituksista oli oudon jännittävä tunne, jopa franchising. Joskus (minun työttömät kirjailija päivää) Käytin mennä lähimpään Borders ja istua lattialla ja avoin kirja, ja juuri lukenut koko päivän, kunnes lopetin, kuin se oli kirjasto. Joskus olin jopa ostaa jotain.


Ilmeisesti se "ostaa jotain" asia ei tapahdu tarpeeksi usein Raja olevan liiketoiminnan enää, Kuten tänään WSJ on raportointi , että rajatarkastukset pienenemässä sen 399 myymälää ja lomauttamalla 11000 työntekijää.


Viimeksi kun kirjoitin Borders viesti oli otsikoitu "Internet Tulospalvelu Sen toinen voitto Day, Borders lähestyy konkurssista" rinnakkain ketjun ongelmia sen kanssa, että sanomalehti ei voisi kääntää uutinen ajoissa. Mutta ehkä se ei ollut Internet tarkalleen, mutta tapa Borders hallinta hoidetaan Internetin, joka aiheutti sen romahduksen.


Kuten Harry McCracken kirjoitti vuonna harkittuja Lähetä viesti yhtiön tuhoa "viime kerralla olin Borders, joka oli viime viikolla, ensimmäinen asia kohtasin kun tulin oli iso taulukko Kobo lukijoita. Mutta se oli selvästi paljon liian vähän, liian myöhään. "Rajat ilmoitti sen kanssa Kobo vuonna 2009, kaukana jäljessä kilpailija Barnes & Noble n Nook.


Kobo, joka väitti sen riippumattomuuden rajoja kun Borders haki konkurssisuojaa helmikuussa, nyt kirjoittaa meille seuraavat vahvistamista että itsenäisyys valossa sammuttaa uutiset:



"Yhtenä alussa sijoittajat Kobo, Borders on vähemmistöosuuden yrityksestä ja toimii osa jakelusta Yhdysvalloissa yhdessä Walmart, Best Buy, Sears ja muut jälleenmyyjät. Jäsenenä laajempaa kirjankustantamisen ja vähittäismyynti yhteisöön me katsomassa rajoja tarinan mielenkiinnolla ja lähettää onnea kaikille ihmisille rajojen.


Kesäkuussa Kobo ja Borders alkoi siirtymässä Borders "asiakkaiden eBook tilien Kobo tarjota suoran pääsyn kaikkein ajan tasalla eReading toimintoja, sovelluksia, ja laitteita. Kobo omistajat käyttävät edelleen eReader laitteita normaalisti ja selata ja ostaa uudet otsikot Kobo Store ilman keskeytyksettä käytössä. Kobo jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa ja olemme hyvin tyytyväisiä kehitykseen lanseeraamalla uuden Kobo eReader Touch Edition ja Euroopan toimiston kanssa Kobo Saksa. "



Siinäpä se, Borders asiakkaille Borders e-Reader tilit nyt pohjimmiltaan on Kobo tilejä. En ole vieläkään saanut sanaa Kobo siitä Borders osuudet Kobo menee selvitysmiehen Hilco Kuluttaja Capital ja Gordon Brothers, mutta olen arvaamaan ne siirretään muihin Borders omaisuus (päivittää tämän viran saan selville ). Voit lukea Devin Coldewey n kattavampi ja tekninen katsaus Kobo laite täällä.


Mikä tekee rajoja tarinan erityisen sydämeenkäyvät on yksityiskohta, että Louis Borders oli perustaja epäonnistui 90s käynnistyksen Webvan, joka oli kärjessä verkossa päivittäistavarakaupan toimitus ja sitten meni konkurssiin vuonna 2001. Kuten SF Business Times tuo ihan runollisen että Borders "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar