tirsdag den 19. juli 2011

Verizon Galaxy tab 10.1 voi pakata Micro Sims, voima Charge omistajat puhkeaa sakset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/verizons-galaxy-tab-10-1-may-pack-micro-sims-force-charge-owne/:

Galaxy tab 10,1 Micro SIM

Siinä oli joitakin mumblings että T-Mobilen OG Galaxy tab tulisivat pakkaus Micro SIM , mutta huhu ei koskaan tapahtui. Nyt samanlainen tarina on kehrätty noin Verizon LTE-urheilu Galaxy tab 10.1. Android Keski sai vihreää, sormettomista kädet väitetystä kuva Big Red koulutus Docs, joka paljastaa Honeycomb liuskekivi ei käytä vakiokokoinen 4G SIM-kortteja löytyy Thunderbolt , Droid Charge, Revolution - vaan se tulee täytettyä pieniä 3FF kortti. Yhtiö on jo tehnyt täysin selväksi, että siellä on mitään LTE roaming sen laitteiden, ehkäpä nyt se yrittää estää käyttäjien vaihtamisen yhdellä SIM-puhelimen ja tablet säästää rahaa. Tai, ehkä Samsung valitsi muodon vuoksi tilarajoitteita. Arvaa meillä täytyy vain odottaa ja katsoa - joka toivottavasti ei tule paljon pidempi .

Verizon Galaxy tab 10.1 voi pakata Micro Sims, voima Charge omistajat puhkeaisi sakset alun perin ilmestynyt siitä Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 23:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Central | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar