tirsdag den 19. juli 2011

Arduino-pohjainen GVS1 video sampleri on kuin DIY MPC varten pixelated leikkeitä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/arduino-based-gvs1-video-sampler-is-like-a-diy-mpc-for-pixelated/:

GVS1

Makea armollinen tech jumalia rakastamme Arduino . Oikeasti, se näyttää siellä juuri mitään tässä vähän MCU ei voi tehdä. Viimeisimmät nuoli sen vapista ja Awesomeness tämä pikku sampleri , nimeltään GVS1, jolla voi kuvata, silmukka, tauko, ja kääntää pixelated leikkeet 1 - tai 1,5-bittinen häikäisevän 128 × 96 selkeyttä. (Ja ennen kuin ehdit kysyä, emme ole aivan varmoja, mitä puoli-bitin on joko.) Luoja, joka tunnetaan Gijs Vimeo, aikoo päivittää GVS1 2-bittinen kaapata jossain vaiheessa ja pyrkii saamaan jotkut sarjat ovesta ulos joko syys-tai lokakuussa. Jos olet kärsimätön, ja on oltava tarvittava juotos taidot, löydät kaavioita ja Arduino koodin lähde. Mutta ennen kuin menet, varmista tarkistaa pari demo videoita tauon jälkeen.

Jatka lukemista Arduino-pohjainen GVS1 video sampleri on kuin DIY MPC varten pixelated leikkeitä


Arduino-pohjainen GVS1 video sampleri on kuin DIY MPC varten pixelated leikkeitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 21:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hack a Day | lähde gieskes.nl | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar