tirsdag den 19. juli 2011

BlackBerry playbook päivitys tuo zip louhinta, lisää säilytystilaa vaihtoehtoja liitetiedostoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/blackberry-playbook-update-brings-zip-extraction-more-storage-o/:


RIM varma työskentelee nopeasti saattamaan 500000 vahva BlackBerry hyökkäyskuvioita jopa toimiva par. tablet On ollut markkinoilla kolme lyhyttä kuukautta ja on jo asetettu vastaanottamaan neljännen ohjelmisto päivityksen . Tämä Go 'Round, RIM lisätty mahdollisuus tallentaa liitetiedostoja irrotettava SD-kortti tai puhelimen sisäinen muisti, pura zip-tiedostot sähköpostitse (vaikka joudut käyttämään Bridge ja portti BlackBerry älypuhelin), hyppysellinen-to- zoom-toiminto videoiden katselua ja - voittaja duh palkinnon - muotokuva katsella valokuvia varten. Myös ohjelmisto tukee nyt 15 uutta kieltä - suuri uutinen, jos puhut Galician. Jos aiot poimien tämä QNX välilehdessä saat v1.0.7 päivitys osana asennuksessa. Nykyiset omistajat voivat odottaa päivitystä ilmoituksen, tai vetämällä se käsin. Joten, mitä sinä odotat? Aloita lataaminen.

BlackBerry playbook päivitys tuo zip louhinta, lisää säilytystilaa vaihtoehtoja liitetiedostoja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MobileBurn | lähde BlackBerry Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar