onsdag den 17. november 2010

Bakteerit käytetään sijainnin halkeillut Betoni

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jMGUAgJSShc/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tutkijat Britannian Newcastlen yliopistosta ovat luoneet uudenlaisen bakteerien tuottaa liimaa koossa halkeamia betonirakenteiden - se tarkoittaa kaikkea konkreettisia jalkakäytävät rakennuksiin, jotka ovat kärsineet maanjäristyksessä. Kun solut on itäneet, ne kaivautuvat syvälle betonin kunnes ne saavuttavat pohjan. Tässä vaiheessa betonin korjaus prosessi on käytössä, ja solut jakautuvat kolmeen jotka tuottavat kalsiumkarbonaattia kiteitä, toimii vahvistamaan kuituja, ja tuottaa liima, joka toimii sidosaine täyttää konkreettisia puutteita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Emergency Broadcast System tulossa matkapuhelimiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gb6EewjqaoM/story01.htm:
gambit3 kirjoittaa "Emergency Broadcast System että keskeytykset tv-ohjelmat kriisiaikoina hyppää uuteen muotoon, jossa se voisi päästä sinua paremmin - matkapuhelimeesi. viestintä Alcatel-Lucent ilmoitti tiistaina, että se luo Broadcast viesti Center, jonka avulla valtion virastot lähettää matkapuhelimen käyttäjää tietoja, jos paikallisia, alueellisia tai kansallisen hätätilan. Se on sama TV hälytykset, että tekstiviestit ovat maantieteellisesti kohdistettuja alueilla, joilla tornado ilmoitus tai suuria tien sulkeminen esimerkiksi on voimassa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




iXstreamer siltojen äärimmäinen ero iPadisi ja TV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/ixstreamer-bridges-the-extreme-gap-between-your-ipad-and-tv/:
Etsitkö enemmän kuin vain tavallinen standalone iPad telakka ? Sitten kannattaa harkita XTREAMER uusi iXstreamer järjestelmä, joka on iPad telakka, joka myös kaksinkertaistuu kuten media serpentiini. Tietenkin se toimii myös iPhonen ja iPodin, ja "telakka" pystyy aivan kaikki itse samoin - se tulee sijoittaa 3,5 tuuman kiintolevy ja jopa kaksi USB-kiintolevyä, ja se tulee tukemaan lähes minkä tahansa ääni-tai videosisältöä, voit heittää sitä, mukaan lukien sisältö tallennetaan tietokoneeseen tai verkkoon kiintolevylle. Kiinnostavaa, Xstreamer toteaa lisäksi, että se haluaisi voit käyttää IOS apps television samoin, mutta se sanoo, että jopa Apple sallia - toisin sanoen, älä vetoa siihen. Pään ohi tauon video yleiskuvan, ja etsiä laite asettaa sinut takaisin 175 €, eli noin 235 dollaria.

Jatka käsittelyssä iXstreamer siltojen äärimmäinen ero iPadisi ja TV

iXstreamer siltojen äärimmäinen ero iPadisi ja TV perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 14:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget espanja | lähde Xstreamer | Lähetä | Kommentit

Xperia X10 saavat hyppysellinen-to-zoom Q1 2011, joitakin rajoituksia (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/xperia-x10-to-pinch-and-zoom-in-q1-2011-with-some-limitation-v/:
On ollut pitkä selkä-ja julki Sony Ericsson ja dev yhteisöä vai ei Xperia X10 oli ainakin omiaan multi-touch - yhtiö asenne on, että laitteisto vain ei voi tehdä sitä , mutta vielä kuiskaa toisin ole viipyivät. Harkitse näitä sivuääniä vahvistanut: Sony Ericsson Product blogi on ilmoittanut, että X10 on itse asiassa saada multi-touch ensimmäisellä neljänneksellä ensi vuonna - joitakin epävarmuustekijöitä. Suuri tähti, joka on tarkoitettu selkeyttämään pikkuseikatlta kertoo että hyppysellinen-to-zoom on käytössä selaimen ja karttoja, mutta blogi totesi, "tilanteissa, kuten silloin, kun liikkuminen kaksi sormea rajat toistensa X - tai Y-akseli, joka voi aiheuttaa outoa käyttäytymistä. " Kolmannen osapuolen sovellukset olisi voitava liittyä joitakin toimintoja, liian kanssa samanlaisia rajoituksia (mukaan lukien, kun näppäimiä on painettava yhtä aikaa - joka ei toimi). Vuonna esittelyvideo tauon jälkeen, huomioi kuinka Vihainen Linnut ei aivan hyppysellinen ja zoom sujuvasti. Niin joo, se ei ole pelkkää auringonpaistetta, mutta ainakin siellä on jotain mitä odottaa.

Jatka käsittelyssä Xperia X10 saavat hyppysellinen-to-zoom Q1 2011, joitakin rajoituksia (video)

Xperia X10 saavat hyppysellinen-to-zoom Q1 2011, joitakin rajoituksia (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 13:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Xperia X10 Blogi | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

AT & T alkaa myydä Novatel MiFi vihdoinkin: 21 marraskuu 50 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/atandt-starts-selling-novatel-mifi-at-long-last-november-21st-for/:
AT & T: n vihdoinkin mallia sen liikkuvan hotspot varustettu archrivals at Verizon ja Sprint, käynnistää merkkituotteiden versio Novatel Wireless " MiFi 2372 tänä sunnuntaina, 21 marraskuu $ 49.99 jälkeen 100 dollaria mail-in alennusta. Laite on hieman kehittynyt, että yksi olet tottunut käyttämään Amerikan CDMA verkoissa, joissa on integroitu microSD-korttipaikka, joka voidaan jakaa ja liitettyjen laitteiden tuki sisäänrakennettu, selainpohjainen vimpaimia voi hyödyntää Yksikön AGPS tarjota sää, paikallisen haun, ja niin edelleen. Yksikkö topit ulos 7,2 Mbps on alavirran, jotka voit nauttia AT & T: n standardi erilaisia DataConnect suunnitelmat: 35 dollaria kuukaudessa 200MB tai 60 dollaria kuukaudessa 5GB sekä sopimus-free suunnitelmat vaihtelevat 100MB 1GB.

AT & T alkaa myydä Novatel MiFi vihdoinkin: 21 marraskuu 50 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 13:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

NYU prof asennat kameran takana päätään, JW Parker Lähi Opettajat järjettömän mustasukkainen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/nyu-prof-installing-camera-in-the-back-of-his-head-jw-parker-mi/:
Olet halusi sinulla oli kamera implantti, eikö? Me tarkoittaa, se on melko yleinen: olet ollut linja-rinne ja jotain meni alas ja olit tyyliin "Kunpa olisin nauhoitus tästä nyt." No, me tiedämme ainakin kaksi ihmiset haluavat korvata proteesin silmänsä kanssa web , ja nyt taiteilija asuu New Yorkissa toivoo urheilun implantti oman. Wafaa Bilal, NYU valokuvaus professori, suunnitelmat, joilla kamera kiinnitetään lävistyksiä takaisin hänen päänsä vuodella. Koko tämän ajan, still-kuvia otetaan minuutin välein ja näyttää Mathaf: Arab Museum of Modern Art Qatarissa. Työ, nimeltään "The 3rd minä" on mainostettu "kommentoida hankala aika, ja kyvyttömyys kaapata muistin ja kokemuksen", vaikka se oikeastaan kuulostaa unelma jokaisen opettajan ja vanhemman ikimuistoisista ajoista lähtien: on silmät selässä päätään. Tietenkin, yksityisyyden Bilal oppilaista on otettu huomioon, vaikka koulu ei ole aivan varma, miten he käsittely, että yksi vielä - joko kameran katetaan, kun hän opettaa tai sammutetaan kokonaan, kun taas NYU rakennuksissa.

NYU prof asennat kameran takana päätään, JW Parker Lähi Opettajat järjettömän mustasukkainen perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo , Switched | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Pitkä katsoo elokuvia, vastalääke CGI?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_9Swlton67A/story01.htm:
brumgrunt esitti Den of Geek tarina kauan kestää elokuvissa. Peruslähtökohta on, että CGI on tehnyt niin paljon mahdollista, että kaikki renkaat steriili nyt. Kaukolaukaukset on parempi tapa olla räikeä. Itse olen ehdottomasti rakkauden kauan kestää, ja olen aina kyynärpää vaimoni innoissaan kun ne tapahtuvat. Hän luultavasti inhoaa niitä nyt! Osa esimerkeistä täällä eivät todennäköisesti tunne mutta ehkä se vain antaa sinulle anteeksi jonottamaan niitä Netflix.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kuvitettu versio Control aikajana

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ocEhPvmyNw/story01.htm:
rocket22 kirjoittaa "Useimmat ohjelmistojen kehittäjät tarkoitus käyttää uusinta teknologiaa ja nähdä itseään elävät reunalla Software Innovation. Mutta ne ovat tietoisia siitä, kuinka vanha joitakin työkaluja he käyttävät päivittäin ovat? On joukkueet siellä kehitetään iPad ohjelmistoja ja tarkistaa koodin sisällä mystistä CVS-varastoille. Emmekö 21. vuosisadalla, ikä jaetaan version ohjaus? blogi menee läpi joitakin tärkeimpiä versio valvontajärjestelmään kolmen viime vuosikymmenen aikana ja samalla se ei yritä keksiä erittäin yksityiskohtainen tutkielma, se tekee hyvää työtä luoda luettelon joistakin laajalle levinnyt tai teknisesti asiaa rakenteellisista ja täydentävistä toimenpiteistä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




TSA Pats Down 3-vuotias

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4J7j1vyl5-w/story01.htm:
3-vuotias Mandy Simon alkoi itkeä, kun hänen nallekarhu oli käytävä läpi röntgenlaitteen lentokentällä turvallisuuden Chattanooga, tinayhdisteet Hän oli niin järkyttynyt, että hän kieltäytyi lähtemästä rauhallisesti läpi metallinilmaisin, jossa se pois kahdesti. Agents ilmoitti sitten hänen vanhempansa, että hän "on käsin hakea." Myöhemmin TSA työntekijä nokare alas huutaen lapsen valtasivat hänen isänsä, joka sattuu olemaan toimittaja, hänen matkapuhelin. Video on jäljellä noin kyseenalaistaa miksi parempia menettelyjä lapset eivät ole käytössä. Minä ainakin, tuntuu paljon turvallisemmaksi, kun tiedän TSA suojelee meitä vaikutuksille mielet vääntymisen liikaa Dora Explorer.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Perintätoimistoja käyttäminen ole nolata niille, jotka Owe

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BojL85NTKk/story01.htm:
Edes rauhallisuus Farmville voi pelastaa sinut koura perintätoimistoja. Melanie Beacham sanoo, että keräilijä vuodesta MarkOne Financial yhteyttä sukulaiset hänestä erääntyneet auto huomata Facebookin kautta. Hän on arkistointi puku, jonka mukaan yhtiö on häiritsevän hänen perheensä. Tampa perustuu kuluttajan asianajaja Billy Howard Morgan & Morgan sanoo: "Nyt Facebook ei perintätoimistoja työn heidän puolestaan. Nyt se ei ole vain perheen jäsenet, se on kaikki Associates. On erittäin tehokas väline perintätoimistoja käyttää."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.