onsdag den 17. november 2010

NYU prof asennat kameran takana päätään, JW Parker Lähi Opettajat järjettömän mustasukkainen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/nyu-prof-installing-camera-in-the-back-of-his-head-jw-parker-mi/:
Olet halusi sinulla oli kamera implantti, eikö? Me tarkoittaa, se on melko yleinen: olet ollut linja-rinne ja jotain meni alas ja olit tyyliin "Kunpa olisin nauhoitus tästä nyt." No, me tiedämme ainakin kaksi ihmiset haluavat korvata proteesin silmänsä kanssa web , ja nyt taiteilija asuu New Yorkissa toivoo urheilun implantti oman. Wafaa Bilal, NYU valokuvaus professori, suunnitelmat, joilla kamera kiinnitetään lävistyksiä takaisin hänen päänsä vuodella. Koko tämän ajan, still-kuvia otetaan minuutin välein ja näyttää Mathaf: Arab Museum of Modern Art Qatarissa. Työ, nimeltään "The 3rd minä" on mainostettu "kommentoida hankala aika, ja kyvyttömyys kaapata muistin ja kokemuksen", vaikka se oikeastaan kuulostaa unelma jokaisen opettajan ja vanhemman ikimuistoisista ajoista lähtien: on silmät selässä päätään. Tietenkin, yksityisyyden Bilal oppilaista on otettu huomioon, vaikka koulu ei ole aivan varma, miten he käsittely, että yksi vielä - joko kameran katetaan, kun hän opettaa tai sammutetaan kokonaan, kun taas NYU rakennuksissa.

NYU prof asennat kameran takana päätään, JW Parker Lähi Opettajat järjettömän mustasukkainen perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo , Switched | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar