onsdag den 17. november 2010

Xperia X10 saavat hyppysellinen-to-zoom Q1 2011, joitakin rajoituksia (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/xperia-x10-to-pinch-and-zoom-in-q1-2011-with-some-limitation-v/:
On ollut pitkä selkä-ja julki Sony Ericsson ja dev yhteisöä vai ei Xperia X10 oli ainakin omiaan multi-touch - yhtiö asenne on, että laitteisto vain ei voi tehdä sitä , mutta vielä kuiskaa toisin ole viipyivät. Harkitse näitä sivuääniä vahvistanut: Sony Ericsson Product blogi on ilmoittanut, että X10 on itse asiassa saada multi-touch ensimmäisellä neljänneksellä ensi vuonna - joitakin epävarmuustekijöitä. Suuri tähti, joka on tarkoitettu selkeyttämään pikkuseikatlta kertoo että hyppysellinen-to-zoom on käytössä selaimen ja karttoja, mutta blogi totesi, "tilanteissa, kuten silloin, kun liikkuminen kaksi sormea rajat toistensa X - tai Y-akseli, joka voi aiheuttaa outoa käyttäytymistä. " Kolmannen osapuolen sovellukset olisi voitava liittyä joitakin toimintoja, liian kanssa samanlaisia rajoituksia (mukaan lukien, kun näppäimiä on painettava yhtä aikaa - joka ei toimi). Vuonna esittelyvideo tauon jälkeen, huomioi kuinka Vihainen Linnut ei aivan hyppysellinen ja zoom sujuvasti. Niin joo, se ei ole pelkkää auringonpaistetta, mutta ainakin siellä on jotain mitä odottaa.

Jatka käsittelyssä Xperia X10 saavat hyppysellinen-to-zoom Q1 2011, joitakin rajoituksia (video)

Xperia X10 saavat hyppysellinen-to-zoom Q1 2011, joitakin rajoituksia (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 13:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Xperia X10 Blogi | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar