onsdag den 17. november 2010

iXstreamer siltojen äärimmäinen ero iPadisi ja TV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/ixstreamer-bridges-the-extreme-gap-between-your-ipad-and-tv/:
Etsitkö enemmän kuin vain tavallinen standalone iPad telakka ? Sitten kannattaa harkita XTREAMER uusi iXstreamer järjestelmä, joka on iPad telakka, joka myös kaksinkertaistuu kuten media serpentiini. Tietenkin se toimii myös iPhonen ja iPodin, ja "telakka" pystyy aivan kaikki itse samoin - se tulee sijoittaa 3,5 tuuman kiintolevy ja jopa kaksi USB-kiintolevyä, ja se tulee tukemaan lähes minkä tahansa ääni-tai videosisältöä, voit heittää sitä, mukaan lukien sisältö tallennetaan tietokoneeseen tai verkkoon kiintolevylle. Kiinnostavaa, Xstreamer toteaa lisäksi, että se haluaisi voit käyttää IOS apps television samoin, mutta se sanoo, että jopa Apple sallia - toisin sanoen, älä vetoa siihen. Pään ohi tauon video yleiskuvan, ja etsiä laite asettaa sinut takaisin 175 €, eli noin 235 dollaria.

Jatka käsittelyssä iXstreamer siltojen äärimmäinen ero iPadisi ja TV

iXstreamer siltojen äärimmäinen ero iPadisi ja TV perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 14:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget espanja | lähde Xstreamer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar