torsdag den 21. april 2011

Google auttaa sähköauton omistajat löytää akku latautuu, mielenrauhaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/google-helps-electric-car-owners-find-battery-charges-peace-of/:


Suurin haaste omistamisen sähköauton syrjään joutuisi hankalasti kamu ympäriinsä Ed Begley Jr koko ajan? Löytää paikka ladata sitä, tietenkin. Yhä vihreä folks at Google ovat yhdistäneet voimansa ja Yhdysvaltain energiaministeriön ja ​​yli 80 yritystä muodostavat GeoEVSE Forum järjestö, jonka tavoitteena on eri Sähköautojen resurssien yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Etsitkö yksi niistä kuviteltu Best Buy latausasemaa ? Käytä Google Maps-tietokannan helmed jonka DOE, joka tarjoaa tällä hetkellä noin 600 vaihtoehtoisten polttonesteiden jakeluasemaa, mukaan lukien sähköinen lataus, vedyn ja maakaasun. Nyt jos vain se voisi auttaa meitä löytämään hyvät kaupat Tesla .

Jatkaa lukeneisuus Google auttaa sähköauton omistajat löytää akku latautuu, mielenrauhaa


Google auttaa sähköauton omistajat löytää akku latautuu, mielenrauhaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 20:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Vaihtoehtoinen Vauhtia Station Locator | Lähetä | Kommentit

KnightHawk 3G-verkko-in-a-box taukoja sotilaiden selän auttaa heitä saamaan online missä tahansa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/knighthawk-3g-network-in-a-box-breaks-soldiers-backs-helps-the/:

Vaikka se on helppoa kuvitella sotilaita skaalaus taistelutantereelta kannettavien kuormittajat perässään, se hyödytön ratkaisu soturit käyttöön syrjäisille alueille, jotka ovat hajanaisia ​​palvelu aloittaa. Anna KnightHawk 3G karu verkko-in-a-box että loihdit liitettävyys muuten paljastui alueilla. Omavarainen WCDMA verkko toimii yli 2100 spektrin lupaava latausnopeudet yhtä nopeasti kuin 14.4Mbps ja max ladata määrien 5.76mbps. Se mahtuu jopa 60 yhtäaikaista äänen ja pystyy käsittelemään 14 HSPA-yhteyksiä kerrallaan. Ja se auttaa pitämään joukkoja huippukunnossa - et voi kertoa kuvia, mutta asia painaa 45 kiloa.


Galleria: KnightHawk 3G





Jatka käsittelyssä KnightHawk 3G-in-a-box taukoja sotilaiden selän auttaa heitä saamaan online missä tahansa


KnightHawk 3G-verkko-in-a-box taukoja sotilaiden selän, auttaa heitä pääsemään online missä tahansa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 18:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Army3G | Lähetä | Kommentit

Verizon Wireless: voisimme myydä Blackberry playbook, jos siltä tuntuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/verizon-wireless-we-might-sell-the-blackberry-playbook-if-we-f/:



Pelottaa pelkkä ajatus poimien osittain leivotaan BlackBerry playbook ? Joten on Verizon Wireless, miltä se näyttää. Vaikka 22 maaliskuu lehdistötiedote (upotettu tauon jälkeen mukavuussyistä) Research in Motion viittaa siihen, että VZW olisi todellakin " myyntikanavan "varten QNX perustuva liuskekivi, kuljettajan Brenda Raney laulaa eri vireessä. Hänen mukaansa:


"Olemme edelleen arvioida BlackBerry playbook eivätkä ole tehneet selvitetään, me aiomme levittää sitä."


"Emme tietenkään ei itkeä liian kovaa, jos Big Red päätyy kulkee - Sprintin 4G versio tulisi ketään onnelliseksi kaipuusta valita yhden kanssa integroitu solu radio. Harmi Mike Lazaridis ei ympäri arvella siitä, miten " epäoikeudenmukainen "tällainen maininta on.

Jatka käsittelyssä Verizon Wireless: voisimme myydä Blackberry playbook, jos siltä tuntuu


Verizon Wireless: voisimme myydä Blackberry playbook, jos siltä tuntuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 19:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Bloomberg BusinessWeek | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Laserit Vaihda sytytystulpat moottoreiden?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/82kT1bYcg1g/Lasers-To-Replace-Sparkplugs-In-Engines:

Anonyymi lukija kirjoittaa "yli 150 vuotta, sytytystulpat ovat powered polttomoottorit. Autovalmistajista nyt pääsemässä voisivat korvata tämän pitkäaikaisen teknologian laser sytyttimet, minkä pitäisi mahdollistaa entistä puhtaampia, tehokkaampia ja taloudellisempia ajoneuvoja . hinta ja koko ovat asioita pitämistä tällainen etukäteen, mutta japanilainen joukkue on asetettu ilmoittaa he voittaa ne esteet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tabletti Keskustelu: 3G tai Wi-Fi?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S1Q6fDpCvxo/The-Tablet-Debate-3G-Or-Wi-Fi:

Barence kirjoittaa "Tarkastamme säännöllisesti tablettia ja mainita, että X tabletti on Wi-Fi, Y tabletti on 3G, mutta kuinka monet ihmiset ovat kiinnostuneet ihmiset? Useimmat ihmiset katsella 3G pakko saada lisää, tai on Wi-Fi paljon ja laite yleisimmin käytetty kotona? Kysyimme lukijoiden mielipiteitä ja vastaukset olivat melko tasaisesti jaettu välillä molemmin puolin, ja terve osa myös sanovat, että he eivät voi valita sitä, mutta haluaisin olla 3G vaihtoehto . Mitä Slashdotters mieltä? Onko 3G pakkohankinta tabletteja vai kytkeä älypuhelimen homman? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Purdue vaateita World Record Goldberg Machine

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xNMQ8N-KKKc/Purdue-Claims-World-Record-Goldberg-Machine:

With 244 askeleen Time Machine, rakennettu jäsenet Purdue Society Insinööriliitto ja yhteiskunnan Hispanic Insinööriliitto, otti ensin ja rikkoi maailmanennätyksen klo 24. vuotuisissa kansallisissa Rube Goldberg Machine Contest. Artikkelista: "Se alkaa Big Bang, uudelleen luo sukupuuttoon dinosaurusten, jolla Turnajaiset kilpailu, kääntyy ympäri albumi, ja simuloi maailmansota, shuttle käynnistää syksyllä Berliinin muurin ja jopa väitetty maailmanloppu vuonna 2012. Sen juuri toteutettu katsaus historiaan, "Time Machine" Rube Goldberg vehje rakennettu jäsenten Purdue Society Insinööriliitto ja yhteiskunnan Hispanic Insinööriliitto, sisältää ennätykselliset 244 askeleen kaikille Veden yksi kukka. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Fyysinen Rehab Device rakennettu Wii Balance Taulut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iIrTJpSWjBA/Physical-Rehab-Device-Built-From-Wii-Balance-Boards:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Jotkut opiskelijat Rice University oli äskettäin pyytänyt Shriner sairaala rakentaa kuntoutukseen työkalu, joka tekee oppimisesta kävelemään viihdyttävä ja houkutteleva. Opettaminen lapsille selkärankahalkion tai aivovaurio voi olla haastavaa, mutta pelin / Balance Board kävelytie auttaa lapsia kehittämään motorisia taitoja ja antaa heille kannustin pitää sitä. On todella siistiä soveltamista peliteknologia joka todella auttaa ihmisiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NetBeans 7.0 on nyt saatavilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1SarNpFfdvU/NetBeans-70-Is-Now-Available:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Oraclen tiedotteet NetBeans IDE 7.0, joka sisältää kielen tukea kehitysyhteistyölle ehdotetun Java SE 7 spesifikaatio JDK 7 kehittäjä esikatsella. Julkaisu tarjoaa myös parempi integrointi Oracle WebLogic Server, sekä tukea Oracle Database ja GlassFish 3,1. Muita kohokohtia Maven 3 ja HTML5 muokkauksen tuki, uusi GridBagLayout suunnittelija parantaa Swing GUI kehityksen parannuksia Java-editori, ja enemmän. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.