onsdag den 26. oktober 2011

Maingear ja alkuperä PC työntää Intelin Core i7 2700K osaksi pelaamista koelaitteet overclock se yli 5 GHz

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/maingear-and-origin-pc-shove-intels-core-i7-2700k-into-gaming-r/:


Keanu Reeves ja Sandra Bullock olivat molemmat ole käytettävissä kommentoida, mutta emme vierasta paria olisi melko tyytyväinen siihen, että teknologian maailman Need For Speed ​​on tuskin hiipumassa. Maingear ja alkuperä PC ovat molemmat ilmoitti tällä viikolla, että heidän high-end pelaamista pöytäkoneet ovat nyt saatavilla Intel Core i7 2700K - peto prosessorin, joka kellotti päässä tehtaan 3.5GHz. Maingear n shoving tämä kaveri osaksi SHIFT (alkaen 1985 dollari) ja F131 (alkaen 1228 dollari) lautat, jossa tehdas ylikellotettu vaihtoehtoja työntämällä se yli 5 GHz. Alkuperä on Hawking sen Genesis työpöytä tehdas nopeus 5.2GHz, ja kyllä, gratis takuut heitetään varten vainoharhainen. Hit linkeistä antaa lompakon lommo se on ollut pyytää.

Jatka lukemista Maingear ja alkuperä PC työntää Intelin Core i7 2700K osaksi pelaamista koelaitteet overclock se yli 5 GHz


Maingear ja alkuperä PC työntää Intelin Core i7 2700K osaksi pelaamista koelaitteet overclock se yli 5 GHz alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Maingear , Origin PC | Lähetä | Kommentit

Kiinassa vangittuna Internet-käyttäjät levittää huhuja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HtTXuaSVP6M/china-detains-internet-users-for-spreading-rumors:




alphadogg kirjoittaa "Kiinan viranomaiset ovat alkaneet pidättää Internetin käyttäjille väitetään levittäneen verkossa huhuja, että viimeisimmässä keinon valvoa maan sosiaalisen median sivustoja. Kiinan valtion Internet Information ulkoministeri totesi määritetään useita verkossa Internet huhut olivat valmistettu, ja antoi yksiköiden syytteeseen rikoksentekijät mukaan tiistai-raportin Kiinan valtion ylläpitämä uutistoimisto Xinhua. ns. huhut ovat silloin käyttäjä levitä väitetty väärää tietoa tuloveroa määräykset takomalla valtion asiakirjoja. käyttäjä oli pidätettynä 15 päivää. Toisessa tapauksessa kiinalainen college opiskelija maakunnassa Yunnan pidätettiin levittämisen jälkeen, mitä hallitus kutsui huhu blogeissa ja foorumeissa, noin tapaus, jossa mies tappoi kahdeksan virkamiestä hänen kylässä. "huhu" oli sanonut mies tappoi virkamiesten saasteiden takia syntyvät sementtitehtaaseen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Americas New CIO haluaa häiritä hallituksen ja tehdä siitä Startup

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jgjaTAPCD5g/americas-new-cio-wants-to-disrupt-government-and-make-it-a-startup:




Nimetön lukija kirjoittaa "Amerikan uusi CIO Steven VanRoekel haluaa uudistaa liittohallituksen ja tehdä siitä niin ketterä kuin käynnistyksen. Mutta ensin hänen on päästävä eroon vikoja kuten Department of Agriculture n 21 eri sähköpostijärjestelmät. Valitse artikkeli: "Liian usein olemme rakentaneet suljettu, monoliitti hankkeita, jotka ovat vanhentuneita tai ei enää tarvita, kun he aloittaa", hän sanoi. Esimerkkinä hän mainitsi puolustusministeriön henkilöresurssien hallinnan järjestelmä. puhuttu "Defense Integroitu Military Human Resource System, "hankkeen oli tarkoitus kestää seitsemän vuotta kehittää. sijaan se kesti 10, maksaa $ 850 miljoonaa oli romutetaan 10 vuotta kehitystä vuonna 2010, koska se päätyi hyödytön."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Hands-on: Nokian Lumia 800 Juuri Microsoft, Windows Phone 7 tarve

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZU3caN5I_l4/hands-on-nokias-lumia-800-is-exactly-what-microsoft-windows-phone-7-need.ars:


Lontoossa tänään, Nokia paljasti ensimmäiset hedelmät sen yhteistyön Microsoftin kanssa: pari Windows-puhelimia, Lumia 800 , koodinimeltään Sea Ray , ja Lumia 710 , koodinimeltään Sabre. 710 on 3.7 "LCD näyttö, 8GB Flash-muisti, ja 5MP kamera f/2.8 aukon. 800 on 3.7" AMOLED-näyttö, 16 gigatavun flash-muisti, ja 8MP kamera f/2.2 aukon. Molemmat ovat powered by 1.4GHz prosessoria 512 MB ​​RAM, ja molemmat ajaa Windows Phone "Mango" . Molemmat puhelimet käyttävät myös pieniä mikro-SIMS normaalin mini-SIM.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Droid RAZR Ennakkotilaukset alkavat näkyä Verizon huomenna, laivat Blur fanit ennen 10 marraskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/droid-razr-pre-orders-go-live-on-verizon-tomorrow-ships-to-blur/:


Kuka sanoi, ettei ole sellaista asiaa kuin toisen mahdollisuuden? Kun resurrecting RAZR tuotemerkki juuri viime viikolla Motorolan äskettäin lyödyt Droid jäsen , Verizon nyt valmistautuu ennakkoon vedenpaisumus on 27.. Aivan oikein, alkaa huomisaamuna kello 8 EST, Big Red n dual-core 4G LTE handset'll laiva ulos innokkaita Subs joka jysäyttää alas 299 dollaria on urakkahinta ennen 10 marraskuu . Jos et ole Early Bird tyyppi, sinun täytyy istua tiukka vähäsen pidempi kuin suunnitelmat myymälässä käynnistää ole vielä julkistettu. Tietenkin voit aina pysyä entisellään, että mahdolliset Galaxy Nexus tehdä ensimmäinen paikka harjoittaja debyytti, tai jopa ylittää varpaita varten Nokia Lumia 800 (voi toivoa, eikö?). Whatever haluatkin, tänä jouluna on varmasti tulossa on runsaudensarvi high-end mobiili vaihtoehtoja. Tutustu viralliseen paininjalan tauon jälkeen.

Jatka lukemista Droid RAZR ennakkotilauksia alkavat näkyä Verizon huomenna, laivat Blur fanit ennen 10 marraskuu


Droid RAZR Ennakkotilaukset alkavat näkyä Verizon huomenna, laivat Blur fanit ennen 10 marraskuu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 11:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Google Tiedotteet maalämpövoimaa Yhdysvaltain kartta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NgbT8VEuPPM/google-releases-geothermal-potential-map-of-the-us:




a_hanso kirjoittaa "Google rahoittaa Enhanced Geoterminen Systems tutkimuksen Southern Methodist University on tuottanut Coast-to-coast maalämpövoimaa kartta Yhdysvalloissa. ottaa investoinut yli $ 10 miljoonaa maalämpö, ​​Google näyttää uskovan, että se on meidän paras veto at potkiminen öljy tapa (etenkin nyt, kun ydinvoima on yhtäkkiä tullut suhteettoman epäsuosittu). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Hisense Series XT710 TV auttaa Käyttäkää La-Z-Boy sans kauko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/hisense-series-xt710-tv-helps-you-exercise-your-la-z-boy-sans-re/:


Saatat tuntea kuningas sohvalla, mutta let 's face it - poimien kauko voidaan uuvuttavaa. Hisense toivoo saavansa Kevennä kuormitusta kanssa käynnistää sen uuden Android-pohjaisen Smart TV handsfree- näköä ele tunnustaminen tekniikka - Series XT710. Teilataan käynnistää Kiinassa, TV-ominaisuudet 2D-anturi, jonka tarkoituksena on ymmärtää kätesi liikkeet ja tulkita jokaista kanavanvaihto päähänpisto. Lisäksi käännetään välillä uusintoja lain ja järjestyksen ja Jersey Shore, sohva perunat voivat myös pelata pelejä ja käyttää Android sovelluksia älykäs putkeen. Nyt, jos se voisi ainoastaan ​​auttaa meitä pop meidän popcorn. Hyppää ohi tauon Tutustu koko PR.

Jatka lukemista Hisense Series XT710 TV auttaa Käyttäkää La-Z-Boy sans kauko


Hisense Series XT710 TV auttaa Käyttäkää La-Z-Boy sans kauko alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 12:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Hisense | Lähetä | Kommentit

Nokia julkistaa Sen ensimmäinen Windows 7 Phone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/44ptLsjuXeE/nokia-unveils-its-first-windows-7-phone:




mikejuk kirjoittaa kanssa ote I Programmer artikkeli: "Nokia on juuri käynnistänyt Lumia 800, ensimmäinen Windows 7 puhelin, ja se on periaatteessa muutettu N9. toimitusjohtaja Stephen Elop sanoi:" Se on uusi Dawn Nokia "Hän toivoi myös Se on ensimmäinen todellinen Windows Phone "ja" Mielestämme on ensimmäinen instanssien ja Windows Phone alustan että oikein ilmentää, täydentää ja vahvistaa suunnittelu tunteita Windows Phone "... On käynnistetty Euroopassa nyt, mutta Yhdysvaltain tapana nähdä yksi vasta alkuvuodesta 2012 ... " By "muunnettu N9" he tarkoittavat N9 mutta käynnissä WP7 kylkiäisenä Nokian navigointi sovellus ja streaming-musiikkipalvelun.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


BT velvoitettava Block Usenet Binaries päävalikko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t0-w_cRmJ1Y/bt-ordered-to-block-usenet-binaries-index:




Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä eyeoftheidol kirjoittaa "tuomari Britanniassa on tilannut ISP BT estää pääsy tiedostonjako päällä Newzbin2 14 päivän kuluessa. Valitse artikkeli:" Keskiviikon oikeuden määräys mahdollistaa myös estää muita IP-tai Internet-osoitteen toimijoiden Newzbin2 sivusto voi näyttää käyttämään jatkossakin tarjota tekijänoikeuden alaista sisältöä käyttäjille. Lisäksi tuomioistuin totesi BT on jalka laskun toteuttamisesta aiheutuvat kustannukset web korttelissa Newzbin2. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Sensor Mahdollistaa 3D Mapping sademetsien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Er_wagmsays/sensor-enables-3d-mapping-of-rainforests:




rhettb kirjoittaa kanssa artikkeli fancy kartoitus anturi. Lainaten Mongobay: "Korkealla Amazonin sademetsää Perussa, ryhmä tiedemiehiä tekee kunnianhimoinen kokeilu: biologinen tutkimus ei ole aiemmin tutkittu suolikanavan syrjäisten ja saavuttamattomissa pilvi metsään. He tekevät käyttäen kehittynyt järjestelmä, joka mahdollistaa heitä kartta kolmiulotteinen fyysinen rakenne metsän sekä sen kemiallisia ja optisia ominaisuuksia. ... Tämä anturi - rakentama insinöörit NASAn Jet Propulsion Laboratory - on ensimmäinen laatuaan. spektrometri pystyy havaitsemaan kymmeniä signaaleja kuten fotosynteesin pigmentti pitoisuuksina, vesipitoisuus lähtee, puolustus yhdisteitä kuten fenoleja ja rakenteelliset yhdisteitä, kuten ligniiniä ja selluloosaa. Nämä signaalit voidaan rakentaa allekirjoituksia erottaa yksittäisiä kasvilajeja sekä muita toimenpiteitä metsien kunto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Vanha vika kääntyy unpatched JBoss palvelimet osaksi botnet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XXuV1PgDauc/work-uses-old-flaw-to-turn-unpatched-jboss-servers-into-botnet.ars:


Uusi mato hyödyntää JBoss heikkoutta, jota paikattiin huhtikuussa 2010 kohdistuvat vakuudettomia palvelimet ja lisäämällä ne botnet, turvallisuus tutkijat raportoivat. "Ongelma on korjattu viime vuonna, mutta ilmeisesti vielä useita haavoittuvia asentaa siellä" Johannes Ullrich on SANS teknologiainstituutin kirjoittaa . Vanhempi kokoonpano JBoss vain todennettu GET ja POST-pyynnöt, mutta ei suojella muita HTTP-pyynnön tyyppiä tai liitäntöjä, joten hyökkääjät voisi "käyttää muita menetelmiä suorittaa mielivaltaista koodia ilman autentikointia."


"Mato vaikuttaa käyttäjien JBoss Application Server, jotka eivät ole oikein turvanneet JMX konsolit sekä käyttäjien vanhemmat, unpatched versiot JBoss Enterprise tuotteissa," Red Hat Security Response johtaja Mark Cox kirjoittaa blogiin , jossa pisteitä annetaan sekä huhtikuun 2010 patch ja ohjeet turvaamiseksi JMX konsoli. "Tämä mato leviää liittämällä suojaamattomia JMX konsolit, käyttää sitten kyky JMX konsoli suorittamaan mielivaltaista koodia yhteydessä JBoss käyttäjä."


Lisäksi lisäämällä palvelimia botnet, mato asentaa etäkäyttö työkalu antaa hyökkääjän hallita tartunnan palvelin, Kaspersky Lab raportit . Yksi käyttäjä, joka perustettiin hunajapurkki on tietoisesti turvaton JBoss palvelin tutkimuksissa on tutkittu sisällön haitalliseksi suunniteltu ja huomasivat, että "sisälsi Perl skriptejä automaattisesti yhteyden vaarantunut isäntänä IRC Server ja olla osa BOTNET."


Uusi mato hyödyntää pitkän kiinteä virhe korostetaan tarvetta käyttäjien päivittää järjestelmiään, sekä palvelimia ja tietokoneita. Tuoreessa raportissa Microsoft todettiin, että 3,2 prosenttia haittaohjelmista oli kotoisin hyödyntää joiden tietoturvapäivityksiä ollut saatavilla ainakin vuoden , ja toinen 2,4 prosenttia liittyi hyödyntää joiden päivitys oli saatavilla alle vuoden.


Lue kommentteja tähän virkaan





Uusi versio PROTECT IP Bill voidaan kohdistaa Legal sivustot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ws0aY_MXk40/new-version-of-protect-ip-bill-may-target-legal-sites:




vihainen tapiiri kirjoittaa "tuleva versio [PDF] Yhdysvaltojen lainsäädännön tarkoituksena on torjua tekijänoikeusrikkomuksesta Webissä voi kuulua määräyksiä, jotka pitävät verkkopalveluja, kuten Twitter, Facebook ja YouTube oikeudellisesti vastuussa loukkaavan aineiston käyttäjien lähettämää mukaan yksi ryhmä vastusti Bill. "Jos kysyntä Edistystä on oikeassa House versio PROTECT IP, Bill kumoaisi osia 13-vuotias Digital Millennium Copyright Act, jotka suojaavat sivustot ja palveluntarjoajat tekijänoikeuteen oikeusjuttuja varten loukkaavan heidän käyttäjille." "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Nokia Lumia 710 hands-on (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-710-hands-on-video/:


Olemme olleet Bedazzled mennessä kalliimpiin Lumia 800 , mutta tässä Nokian vaatimattomampia tarjoaa: hieman paksumpi, edullisemmin rakennettu - mutta silti selvästi Suomea - Lumia 710. 270 euroa (375 dollaria) ilman veroja, tämä lupaa olla halvin laite, kun se alkaa lyödä länsimarkkinoille, ja se saattaa osoittautua halpa tarpeeksi kehittyvillä markkinoilla liikaa. Mutta ilman että erityistä jotain, joka tekee 800 erottua, voi se kilpailla kasvava armeija keskitason Windows puhelinten valmistajat kuten Samsung ja HTC? Lue meidän ensivaikutelman perusteella.

Jatka lukemista Nokia Lumia 710 hands-on (video)


Nokia Lumia 710 hands-on (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 06:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit