onsdag den 26. oktober 2011

Toyota esittelee Touch Life älypuhelin peilaus järjestelmä, sinun Prius ja iPhone voi tulla yksi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/toyota-introduces-touch-life-smartphone-mirroring-system-your-p/:


Jos etsit saada älypuhelimeen enemmän-sync autosi, sinun kannattaa harkita uuden Toyota kanssa Touch Life Infotainment-järjestelmää. Koska yhteensopiva älypuhelin / app combo, se voi heijastaa puhelimen näytön sen 7-tuumainen kosketusnäyttö pääsyä navigointia, musiikkia tai sosiaalisen verkostoitumisen palveluita. Nokia omistajat voivat kytkeä Symbian Belle laitteet Poiketen MirrorLink kehittämä autojen langattoman Consortium , ensimmäisessä käyttöönottoon mennessä autoteollisuuden. Apple iPhone (ja iPod) uskollinen täytyy asentaa Application Launcher jotta sync kanssa Infotainment-järjestelmää. Jos ajo häiriötekijöitä ovat huolissaan, ohjauspyörän säätimillä pelata Nizzassa tech sekä - Se ei ole aivan SYNC Applink , mutta otan sen. Toyota lupaa ominaisuuksia ja älypuhelimet edelleen lisätä, mutta nykyinen luettelo yhteensopivista autoista, laitteet ja sovellukset, tarkista lehdistötiedote alla.

Jatka lukemista Toyota esittelee Touch Life älypuhelin peilaus järjestelmä, sinun Prius ja iPhone voi tulla yksi


Toyota esittelee Touch Life älypuhelin peilaus järjestelmä, sinun Prius ja iPhone voi tulla yksi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 01:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar